Ananászos-mákos túrótorta

  • 4 személyre
  • 30 perc
  • 1019 kalória
  • Mecsu
Megosztás

A túrókrém hozzávalóit összekeverjük.
A kész tortalapot 3 részre vágjuk, majd az ananász levével meglocsoljuk az elsőt és a kikevert túrókrémmel megkenjük. Megszórjuk darált mákkal.
Apróra vagdalt ananászt teszünk rá. Rátesszük a következő lapot és megismételjük a második és harmadik lappal is. Mikor kész, hűtőbe tesszük.
Felvert tejszínhabbal bevonjuk és darált mákkal bepanírozzuk.
A tortának egy napig hűtőben kell állnia!


Hozzávalók
  • db citrom (leve és reszelt héja, a krémhez)
  • db tortalap
  • doboz ananász (konzerv)
  • 18 dkg margarin (a krémhez)
  • 15 dkg cukor (a krémhez)
  • 50 dkg tehéntúró (a krémhez)
  • 15 dkg darált mák
  • dl növényi tejszín
Vegye meg a hozzávalókat