Ananász leves, papayával

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 322 kalória
Megosztás

Az ananászt pucoljuk meg és vágjuk ki a torzsáját. Daraboljuk fel apró darabokra, szórjuk meg cukorral és egy csipet sóval. Öntsünk rá annyi vizet, hogy éppen ellepje és picit kezdjük el melegíteni. csak annyira kell, hogy éppen szétessen. Ezutánturmixoljuk le és szűrjük át, hogy fás részek véletlenül se legyenek benne és hűtsük le jéghidegre.
A papayát pucoljuk meg és egy karalábévájóval vágjunk belőle gömböket. A gömböket locsoljuk meg citromlével, a héját reszeljük rá és forgassuk össze 1 vanília kikapart magjaival.
Öntsük ki a levest egy tányérba, halmozzuk a tetejére a papayát és szórjunk rá apróra vágott bazsalikomot.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat