Almával-sajttal töltött csirkemell diós tésztával

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 1166 kalória
  • alexa1896
Megosztás

A csirkemellből 15 dkg-os szeleteket vágunk, és kiklopfoljuk őket. A sajtot lereszeljük, ízlés szerint kakukkfüvet adunk hozzá, és elkeverjük a krémsajttal.
A megmosott almából cikkeket vágunk, és egy-egy darabot elhelyezünk a csirkemelleken. Mellé adagoljuk a sajtos masszát, felgöngyöljük, majd fogvájóval összetűzzük.Panírozzuk őket hagyományos módon.Bő forró olajba pirosra sütjük.
A körethez a diót lepirítjuk, hozzáadjuk a mascarponét, egy pici sót és a kifőzött tésztát. Az egészet összeforgatjuk, vágott petrezselyemmel megszórjuk, és a hús mellé tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat