Almás táska

  • 2 személyre
  • 40 perc
  • 651 kalória
Megosztás

1dl vizet keverjük ki a sütőporral és forró serpenyőbe öntsük bele. Mehet hozzá a cukor, só, fahéj és a reszelt szerecsendió. Forraljuk össze, hogy minden szépen elolvadjon és összeálljanak az ízek. Ezután Tegyük hozzá a darabolt almát és rotyogtassuk, amíg megpuhul az egész. A fagyasztott leveles tésztát olvasszuk ki, és liszten vékonyan nyújtsuk ki. Téglalap alakúra vágjuk és tegyünk rá az almás raguból, ezután pedig takarjuk le egy másik tésztalappal. Fontos, hogy tojással tapasszuk hozzá és a végén is kenjük le tojással. Villával nyomkodjuk le a szélét és vágjuk be a tetejét. 190 fokon 20-25 perc alatt süssük készre és porcukorral tálaljuk.


Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat