Almás sütemény dióval

  • 4 személyre
  • 60 perc
  • 696 kalória
  • Ernő
Megosztás

A cukrot a tojásokkal habosra keverjük, majd apránként hozzáöntjük az olajat.
A lisztbe belekeverjük a szódabikarbónát, a csipet sót, a fahéjat és a mazsolát. Beletesszük a kikevert tojásos olajba és hozzáadjuk a kockára vágott almát.
A tepsit kivajazzuk, lisztezzük a tésztát elsimítjuk benne és a diót rászórjuk.
45 percig, 180 fokon sütjük.


Hozzávalók
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • ek fahéj
  • tk szódabikarbóna
  • bögre cukor ( nagy tepsihez ½ literes bögre)
  • bögre Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • 0.5 bögre liszt  
  • 10 dkg mazsola
  • 15 dkg dió
  • db Tesco Finest friss tojás
  • db alma
Vegye meg a hozzávalókat