Almás csirke tejszínnel

  • 2 személyre
  • 20 perc
  • 248 kalória
  • karolyiirenke
Megosztás

Az almákat meghámozzuk és vékonyan felszeleteljük. A csirkét vékony csíkokra vágjuk. Wokban, vagy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat és megpirítjuk benne a húst, majd kivesszük. A vajat az olajhoz adjuk és az almákat a cukorral, aranyszínűre pirítjuk benne. A konyakkal meglocsoljuk és addig főzzük, míg minden leve elfő. Belekeverjük a tejszínt meg a mustárt és összefőzzük. Végül a húst a szószba tesszük, felforraljuk és néhány percig főzzük. Sóval és borssal ízesítjük, majd tálaljuk.


Hozzávalók
  • db alma
  • db csirkemellfilé
  • ek Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
  • ek vaj
  • ek cukor
  • ek Tesco Finest dijoni mustár fehérborral
  • dl tejszín
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
Vegye meg a hozzávalókat