10 perces fánk recept

  • 4 személyre
  • 15 perc
  • 315 kalória
  • Ency
Megosztás

Veszünk joghurtot, sütőport, vaníliás cukrot, lisztet, cukrot, sót és olajat, a sütéshez.
Mindezt (olaj és a vaníliás cukor kivételével) jó levegősre összedolgozzuk.
Közepesen forró olajban, kanalanként formázva beleszaggatjuk, és aranyszínűre sütjük, a fánkok mindkét oldalát.
Vaníliás cukorral megszórjuk.
Csokiöntettel is tálalhatjuk. Ehhez tejbe, kakaóport és cukrot teszünk, majd sűrűre főzzük.


Hozzávalók
  • dl joghurt  
  • csomag sütőpor
  • csomag vaníliás cukor
  • 20 dkg liszt
  • ek cukor
  • csipet Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
  • dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
Vegye meg a hozzávalókat