Vitamindús ételek

  • Majonézes céklasaláta
    9

    Az almát és a céklát hámozzuk meg. Vágjuk apró kockára, és külön-külön főzzük meg. Szűrjük le, és hideg vízzel öblítsük le. Közben...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Színes saláta rukkolával
    6

    Fogunk egy tálat, amiben a salátánk lesz. A kis mozzarella golyókat 4 darabra vágjuk. 2 paradicsomot és a fél uborkát, kisebb kockára vágjuk....

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Svéd gombasaláta
    9

    A gombát felszeleteljük, megmossuk. A hagymát vékony karikára vágjuk, olajban pároljuk. Hozzáadjuk a gombát, paradicsompürét, sót, borsot,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Birsalma kompót üvegben
    15

    A birsalmákat egy dörzsis szivaccsal, nagyon alaposan megsikáltam, így nem kellett meghámozni őket. Négybe vágtam, a magházat és a barnult...

    • 8 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Joghurtos sárgarépa saláta
    13

    A sárgarépát lereszeljük, vagy vékony csíkokra vágjuk. A joghurtot kikeverjük a többi hozzávalóval, majd összekeverjük a répával. Hidegen...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Diétás saláta
    10

    A salátákat összetépkedjük. Főzzünk meg személyenként egy tojást. A kenyeret vágjuk kockára, és forró serpenyőben pirítsuk meg, kevés...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Frankfurti leves tejszínnel
    24

    A finomra vágott vöröshagymát az olajon megdinszteljük. Hozzátesszük a zúzott fokhagymát és a kisebb kockákra vágott burgonyát. Sózzuk,...

    • 6 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Almaszósz feltéttel
    11

    Az almákat meghámozom, felkockázom, vagy szecskázom (csíkozom). Annyi vízben teszem fel főni, hogy majdnem ellepje. Pici sót teszek hozzá, mert...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Finom párolt lilakáposzta
    21

    A káposztát és a vöröshagymát megtisztítjuk (a káposzta torzsáját is kivágjuk), majd mindkettőt egészen vékony csíkokra vágjuk. A fokhagymát...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Franciasaláta a legegyszerűbben
    18

    A zöldségkeveréket a forró, sós vízben megfőzzük, leszűrjük, kicsit hűtünk rajta. A tojásokat keményre főzzük, a sárgáját kivesszük,...

    • 10 személyre
    • 40 perc
    Részletek >