Vasárnapi ebéd

  • Ananászos sertésszelet
    9

    A húsokat sóval és borssal beszórjuk, majd megütögetjük. Elősütjük őket, majd tepsibe rakjuk. Rárakjuk az ananászdarabokat, és megszórjuk...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Csirkepaprikás
    15

    A húst megmossuk és szárazra csepegtetjük. A serpenyőt előmelegítjük, majd a húst beleöntjük és hozzányomkodjuk az edény aljához, majd így...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Tyúk pörkölt
    8

    A hagymát pirítsd meg az olajon, és add hozzá a felaprított paprikát és paradicsomot. Mikor összedinsztelődött, szórd hozzá a pirospaprikát,...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Croissant
    13

    Az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejjel. A lisztet keverőedénybe töltjük, beleöntjük a felfuttatott élesztőt, beleütjük a tojást, hozzáadunk...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Spenótos-paradicsomos tésztasaláta
    14

    A tésztát kifőzzük és lehűtjük. A hagymát megpároljuk kevés olajon, majd hozzáadjuk az olívabogyót és a fűszereket. Felöntjük a paradicsomlével...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Almás édesség
    11

    Az almát meghámozzuk, vastag karikákra vágjuk és kiszedjük a magházát. A felsorolt hozzávalókból, sűrű palacsinta tésztát keverünk. Olajat...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Csirkecomb jóasszony módra
    11

    A csirkecombot sózzuk,fűszersóval bekenjük,tepsibe helyezzük .Olajat öntünk alá és egy kevés vizet. Alufóliával lefedjük.160 fokos sütőben...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Joghurtos-majonézes kukorica
    16

    Egy kisebb salátástálban, elkeverjük a tejfölt a majonézzel és a mustárral. Ízlés szerint, fűszerezzük kevés sóval és borssal. A kukoricát...

    • 6 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Túrós-tejfölös makaróni
    16

    A tésztát, sós forró vízben kifőzzük és lecsepegtetjük. Tálaláskor, morzsolt tehéntúróval és tejföllel tálaljuk.

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Virslis paella
    6

    A rizst olajon megpirítjuk és megszórjuk kurkumával, majd felengedjük kétszeres mennyiségű, sós, forró vízzel. Közben a hagymát finomra vágjuk...

    • 6 személyre
    • 30 perc
    Részletek >