Vasárnapi ebéd

  • Libamáj szeletek friss lecsóval
    0

    A füstölt szalonnát kockákra vágom, majd megpirítom a vágott vöröshagymával. A zöldpaprikát csíkokra vágom és hozzákeverem a többi alapanyaghoz. Újra...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Tejszínes vajas halragu
    0

    A bébirépát és a ceruzababot külön-külön ,sós vízbe forrázzuk le. Az olajat és a vajat rakjuk egy serpenyőbe és hevítsük fel. Vágjuk...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Libamell sütőtökpürével
    0

    A libamell bőrét vágjuk be sakk tábla szerűen. Ezután hintsük meg sóvak és borssal. Aprítsuk össze a rozmaringot,majd facsarjuk ki a citrom...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Kakukkfűves csirkemáj karamellizált fokhagymával
    0

    A padlizsánt karikázzuk fel és sózzuk meg enyhén. A fokhagymát tisztítsuk meg. A mézet forrósítsuk fel és futtassuk meg benne a fokhagymagerezdeket. A...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Csokitorta karácsonyra
    0

    A tojásokat habosítsuk fel a porcukorral és a vaníliás cukorral. Adagoljuk hozzá az olajat,tejet és a kakaóport. A lisztet keverjük el a sütőporral...

    • 4 személyre
    • 75 perc
    Részletek >
  • Spenóttal töltött pulykamellfilé
    0

    A spenótot mossuk meg és szedjük ki a vastagabb ereket belőle, majd vágjuk nagyobb darabokra. A fokhagymagerezdeket is vágjuk durvára. Kevés...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Csőben sült túros palacsinta
    1

    A két egész tojásból,1 evőkanál kristálycukorból,0,5 dl tejből,csipet sóból,2 dl szódavízből ,és 14 kanál lisztből palacsinta tésztát...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Károlyi saláta
    0

    A tojást főzzük meg, keményre. A burgonyát egy csipetnyi sóval főzzük meg, héjában. A tartár mártáshoz keverjük egy kevés tejfölt, hogy...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Baconos tekercs gombaraguval
    0

    A karajszeleteket alaposan kiklopfoljuk és meghintjük sóval és borssal. Ráfektetjük a bacon szeleteket és szorosan felcsavarjuk a húst. Felszeleteljük...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Rozmaringos libamell
    0

    A libamell bőrét vágjuk be, sakktábla szerűen. Ezután hintsük meg sóvak és borssal. Aprítsuk össze a rozmaringot, majd facsarjuk ki a citrom...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >