Vasárnapi ebéd

  • Barna sörben pácolt csirkecomb zellersalátával
    0

    1. A megtisztított csirkecombot helyezze a grillezés előtt egy nappal az olívaolajból, barna sörből, rozmaringból és mézből készült pácba....

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Vörösboros marharagu
    0

    A húst 2 cm-es kockákra vágjuk fel, enyhén sózzuk be. Az olajban az apróra vágott szalonnát futtassuk üvegesre, ezután a húst kapassuk meg,...

    • 2 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Vajon párolt lazac
    50

    Hagyományos módon elkészítjük a rizst és mielőtt készen lenne, tejszínnel és zöld fűszerrel átkeverjük. A lazacot sózzuk és kevés vajon,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Vajon sült lazac
    5

    A lazacfilét feldaraboljuk, 3-4 ujjnyi darabokra. Sózzuk és citromlével bedörzsöljük, majd lisztbe mártjuk. A serpenyőben felolvasztjuk a vajat...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Kanadai zöldfűszeres lazac
    1

    Fagyaszd le a lazacot 24 órára, hogy biztos ne éljenek meg benne a káros baktériumok. (ezt most idemásoltam, mert benne van a könyvben, de nekem...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Kapros lazacfilé
    15

    A halat sózd meg ízlésed szerint, majd szórj rá némi borsot. A vajat olvaszd fel egy serpenyőben. Add hozzá a kisebb darabokra vágott fokhagymát...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Roston sült lazac
    9

    A répákból golyókat vájunk, egy karalábévájó segítségével. Forró, sós vízben, puhára főzzük. A lazacot sózzuk és citromlével bedörzsöljük. Hagyjuk...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Lazaccal töltött palacsinta
    5

    A lazacot lecsöpögtetjük (az olajat később belekeverjük egy hideg mártásba, vagy szendvicskrémbe). A tojást felverjük, összekeverjük a citromlével,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Vajon sült lazac pirított gombával
    14

    A gombát egy remek háztartási géppel, vékonyra szeleteljük. A hagymát finomra vágjuk és olajon megpirítjuk. Rárakjuk a gombát és a fűszerekkel...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Locsolótál
    16

    A hozzávalókat felszeleteljük és ízlésesen, egy fatálra rendezzük. Akinek van kedve, készíthet saját maga kalácsot, íme a recept: Az élesztőt,...

    • 4 személyre
    • 10 perc
    Részletek >