Vadhús

A vadhús nagyon gazdag ásványi anyagokban és vitaminban, nagyon kevés zsírt tartalmaz és nem utolsó sorban különlegesen finom ízű.Sokféle módon elkészíthető a vadhús,melyet főként párolással vagy egészben sütéssel készítünk.Kitűnő recepteket válogattunk össze.

  • Kisalföldi vaddisznópörkölt
    147

    A friss, vagy előző nap kiolvasztott vaddisznóhúst jól megmossuk, majd kicsi kockákra vágjuk. Olajban, a finomra vágott vöröshagymát üvegesre...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Gombás borjútokány
    2

    A borjúszínhúst vékony csíkokra daraboljuk,kevés felforrósított zsírban megpíritjuk,sózzuk,borssal fűszerezzük.Jól elkeverjük és fedővel...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Fehérboros nyúlbecsinált
    4

    Tisztítsuk meg, mossuk át és daraboljuk 10 részre a nyulat. Ezután adjunk hozzá 3 liter vizet. Főzzük fel és fölözzük le a habját. Tegyük...

    • 4 személyre
    • 100 perc
    Részletek >
  • Vaddisznó pörkölt
    15

    Lapockából szoktam készíteni, az nem olyan száraz Kockára vágom a lapockát, jól megmosom a hagymát, majd felrakom párolódni. Utána teszek...

    • 4 személyre
    • 180 perc
    Részletek >