Legutóbbi receptek

  • Fokhagymás halragu
    13

    Sózzuk meg a halat és vágjuk kockára. Keverjük el a felaprított hagymaféléket a keverőben és öntsük teflontepsibe. Adjuk hozzá az olajat...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Nektarinos muffin
    25

    Melegítsük elő a sütőt, vajazzuk ki a tepsit. Alaposan keverjük el a margarint és a cukrot, majd adjuk hozzá a maradék nedves hozzávalókat....

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Briós
    9

    A langyos tejben elkeverünk egy evőkanál cukrot és felfuttatjuk benne az élesztőt. Közben a többi hozzávalót egy tálba tesszük, majd hozzáöntjük...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Brassói aprópecsenye 3
    42

    Mikróban, 2-3 perc alatt, kisütöm a szalonna zsírját. A szalonnazsírt egy lábasba öntöm és félig megpirítom benne a hagymát. Amikor kezd...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Ananásszal rakott csirkehús
    177

    Veszünk kb. 6-8 db felső csirkecombot, kicsontozzuk, bőrét levesszük és kiklopfoljuk, majd besózzuk. (Ha nem szeretjük a csirkecombot, lehet csirkemellből...

    • 6 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Uborka
    166

    Az uborkát leszeleteljük, vagy legyaluljuk. 24 órát állni hagyjuk, közben megkavarjuk és mehet az üvegbe!

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Almaszósz főtt hússal
    50

    1 kg almát meghámozunk, magházát kivesszük, apró kockákra vágjuk, majd lábosba rakjuk. Vizet öntünk rá, hogy ellepje és a tűzhelyre tesszük,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Töltött Pipi
    128

    A konyhakész csirkét, kívül-belül bekenjük majorannával és sült csirke fűszersóval, majd legalább 30 percig pihentetjük. Töltelék: A...

    • 4 személyre
    • 150 perc
    Részletek >
  • Dhal
    4

    A sárgaborsót minőségétől függően, áztassuk 1-3 órát. Szűrőben csurgassuk le. Vastag falú fazékban, pirítsuk üvegesre a hagymalét,...

    • 4 személyre
    • 15 perc
    Részletek >
  • Meggy kocsonya
    6

    A meggyet szűrjük le és a levét a borral, valamint a fűszerekkel, forraljuk fel. Ha forr a bor, adjuk hozzá a vízzel kikevert zselatint és főzzük...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >