Tészta

Bár sokféle finom és még finomabb tésztaételt készítenek szerte a világon, az vitathatatlan,hogy elkészítésük egyszerű, mégis ízletes és laktató ételek.

  • Zöldséges fusili
    12

    A tésztát feltesszük főni. Wokban pirítani kezdjük a felaprított vöröshagymát, majd sorban hozzáadjuk a répát, borsót. Zöld fűszerekkel...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Cukkinis penne feta sajttal
    17

    A tésztát sós vízben feltesszük főni. Amíg készül, összekeverjük az öntetet. Egy hőálló edényben a lereszelt, vagy csíkokra vágott cukkinit...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Gombás lasagne
    2

    A gombát megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. Olajon megpirítjuk, majd a paradicsompürét is hozzáadjuk. Ezután a vízzel felöntjük,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Gombás metélt
    1

    A gombát megtisztítjuk, megmossuk, és felszeleteljük, a hagymát, a fokhagymát és a petrezselymet finomra aprítjuk. Serpenyőben felforrósított...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Pizzás csiga
    12

    A hozzávalókból a szokásos módon, kelt tésztát készítünk. Kétszeresére kelesztjük, majd kb. 0,5–1 cm vastagságúra nyújtjuk. Megkenjük...

    • 4 személyre
    • 75 perc
    Részletek >
  • Gombás tészta
    1

    1 fej hagymát megpirítunk, ráteszünk 1 üveg szeletelt gombát,kicsit megpirítjuk,ráöntünk 1 pohár vizet, és 15 percig főzzük. Ha elfőtt a...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Aludttejes kenyér
    1

    Nagyon sűrű palacsintatésztát készítünk a hozzávalókkal, majd belekeverjük a kefirt. Én elektromos keverővel kevertem össze, mert így gyorsabb,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Gombás metélt
    14

    A gombát felaprítjuk és forró olajban megpirítjuk. Fűszerezzük és kihűtjük. A kifőtt tésztát összekeverjük a tejföllel és a gombával. Ízesítjük...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Paradicsomos-zöldborsós tészta
    10

    A hagymát finomra vágjuk és megpirítjuk kevés olajon. Rárakjuk a darált húst és fehéredésig pároljuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, a fűszereket...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Paprikás gnocchi
    13

    A burgonyagombócokat kifőzzük, közben elkészítjük a ragut. A hagymát vajon megdinszteljük, majd rárakjuk a darált húst és a paprikát. Fedő...

    • 3 személyre
    • 60 perc
    Részletek >