Tesco Finest dijoni mustár fehérborral

  • Tojáskrémes zabkekszes falatka
    0

    A zablisztet, zabkorpát, sót, szódabikarbónát, reszelt sajtot összekeverem és annyi kefírt adok hozzá, hogy egy gyúrható masszát kapjak. Ezután...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Sörben főtt virslis hotdog
    0

    Melegítse fel az olajat egy nagyobb serpenyőben és süsse a virsliket aranybarnára. Dobja melléjük a felszeletelt hagymákat, és hagyja megpirulni...

    • 2 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Mustáros pulykacomb
    0

    A pulykacombot vágjuk csíkokra és kevés vízben forrázzuk le. A hagymát vágjuk apróra és kevés olajon pároljuk meg, majd tegyük rá a húst,...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Ropogós grillezett csirkecomb, majonézes tésztasalátával
    0

    A tésztát főzzük készre és hűtsük le hideg vízben. Öntsük egy tálba és keverjük hozzá a majonézt, mustárt, csemege kukoricát, snidlinget...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Grillezett tarja, epres salátával
    0

    A sertés tarját alaposan szórjuk meg a fűszerkeverékkel és forró serpenyőben egy fokhagymával és kakukkfűvel süssük szép aranybarnára. Miután...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Töltött tojás 2
    18

    A keményre főtt, megtisztított tojásokat, hosszában kettévágjuk. A tojássárgájákat óvatosan kiszedjük (vigyázva, hogy a fehérje ne sérüljön...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Majonézes töltött tojás
    0

    A tojásokat főzzük készre, hogy a sárgája is megkeményedjen. Miután kihűlt, szépen pucoljuk meg, vágjuk félbe és a sárgáját szedjük ki....

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Fűszeres tojáskrém
    0

    A tojásokat erősen sós lobogó vízben, főzzük 6 percig, majd jeges vízben hűtsük le. Ilyenkor a fehérje része már kemény, de a sárgája lágy,...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Kaszinótojás
    9

    A tojásokat megfőzzük, hosszában kettévágjuk, és kikaparjuk a sárgáját. A sárgáját egy tálkában elkeverjük, majonézzel, mustárral, sóval...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Marha Rostélyos, Lyoni hagymával, mustármártással és pirított burgonyával
    0

    A burgonyákat alaposan megmossuk és vékony cikkekre vágjuk, azután egy kevés olajon pici lángon elkezdjük pirítani. Sózzuk meg és dobjunk mellé...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >