Szárnyas

A legnépszerűbb kategória,melyet szinte mindenki szeret,hiszen könnyen elkészíthető és könnyen fogyasztható a szárnyas húsból készült étel.A szárnyas húsok magas fehérjetartalmúak és rendkívül ízletesek,bármilyen módon elkészítve,legyen az grillezés,párolás vagy bő forró olajban sütés.

  • Kijevi jércemell
    0

    A vajat felmelegítem szoba hőmérsékletűre, majd hozzá keverem petrezselymet, sót, borsot, fokhagymát. Majd a megtisztított és félbevágott...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Kijevi csirkemell
    0

    Elkészítés: A csirkemellet jól kiklopfoljuk,ízlés szerint sózzuk és borsozzuk,majd állni hagyjuk. Közben a vajat kikeverjük a fokhagymával,szerecsendióval,tárkonnyal....

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Kijevi csirkemell
    0

    A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és besózzuk. A vajat a lereszelt sajttal ,sóval,borssal,majorannával jól elkeverjük....

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Töltött csirkemell
    0

    A csirkemellet kettévágom és a 4 fél mellet egyenként lapjában bevágom és kihajtom , sóval , borssal megszórom és kiklopfolom . A felszeletelt...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Kijevi jércemell
    0

    A csirkemellet kiklopfolom, sózom és borsozom.A vajat összekeverem az apróra vágott snidlinggel, fokhagymával. Rákenem a csirkemellekre, feltekerem...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Kijevi csirkemell
    0

    A csirkemellet felszeletelem vastagabb szeletekre majd zsebet vágok bele.Kicsit megklopfolom majd sózom borsozom a szeleteket.A vajat kikeverem sóval,borssal,mustárral,citromlével...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Kijevi csirkemell
    0

    A csirkemellet megmosom és felszeletelem,majd besózom. A vajat felmelegítem és hozzáadom a sót, a szerecsendiót, az őrölt borsot és az apróra...

    • 3 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Kijevi jércemell Konyhafőnök
    0

    Elkészítés: 1. A csirkemellet egyenletesre klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A puha vajat összekeverjük az aprított snidlinggel és a fokhagymával. 3....

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Töltött burgonya ropogós kolbász vitorlákkal
    0

    A burgonyákat meghámozzuk, sós vízben megfőzzük. A csirkemellet sózzuk, borsozzuk (ha nagy darab a hús, vágjuk ketté), majd olajon, nagy hőmérsékleten...

    • 4 személyre
    • 75 perc
    Részletek >
  • Kolbászos Krumplileves Édes-Sós Túrósokkal
    0

    A túrót,margarint,finomlisztet és a teáskanál sót összegyúrjuk--éjszakára hűtőbe tesszük. Leves: A krumplit megpucoljuk,felkockázzuk...

    • 3 személyre
    • 90 perc
    Részletek >