Szárnyas

A legnépszerűbb kategória,melyet szinte mindenki szeret,hiszen könnyen elkészíthető és könnyen fogyasztható a szárnyas húsból készült étel.A szárnyas húsok magas fehérjetartalmúak és rendkívül ízletesek,bármilyen módon elkészítve,legyen az grillezés,párolás vagy bő forró olajban sütés.

  • Baconbe tekert csirkemell
    20

    A csirkemellfiléket sózzuk,borsozzuk,betekerjük szeletelt baconnel.Egy serpenyőben olajat melegítünk és ropogósra sütjük. A zöldségeket csíkokra...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Csirkeszárny szezámmagos köntösben
    12

    A csirkeszárnyakat sózzuk. Lisztbe, felvert tojásba, majd zsemlemorzsába (szórunk bele szezámmagot) forgatjuk. Bő forró olajban sütjük, közepes...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Csirkepaprikás
    15

    A húst megmossuk és szárazra csepegtetjük. A serpenyőt előmelegítjük, majd a húst beleöntjük és hozzányomkodjuk az edény aljához, majd így...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Csirkepaprikás vadasan
    68

    A fiatal csirkét alapos mosás után darabokra vágom, utána jól lecsurgatom. A felhevített zsíron zsemleszínűre pirítom az apróra vágott vöröshagymát,...

    • 1 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Tyúk pörkölt
    8

    A hagymát pirítsd meg az olajon, és add hozzá a felaprított paprikát és paradicsomot. Mikor összedinsztelődött, szórd hozzá a pirospaprikát,...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Csirkeragu gombával
    10

    Csíkokra vágjuk a húst és a szalonnát, negyedekre a krumplit és az apróbb gombát, kockára a hagymát. Olajat öntünk a tepsibe, és mindent...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Csirkés egytálétel
    6

    A csirkemelleket elkészítem pörköltnek egy kicsit hosszabb lével. Amikor a hús félfővésben van, belerakom a sós vízben kifőzött és lecsepegtetett...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Csirkés lasagne
    5

    A darált csirkemellet egy serpenyőben kevés olajon pár percig pirítjuk. Közben hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, megsózzuk, megborsozzuk és a...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Csirkecomb jóasszony módra
    11

    A csirkecombot sózzuk,fűszersóval bekenjük,tepsibe helyezzük .Olajat öntünk alá és egy kevés vizet. Alufóliával lefedjük.160 fokos sütőben...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Csirkés tortillatekercs
    0

    A lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a sót, a sütőport és az olajat. Langyos vízzel, fokozatosan, lágy tésztává gyúrjuk. Befedve, 15 percig...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >