Szárnyas

A legnépszerűbb kategória,melyet szinte mindenki szeret,hiszen könnyen elkészíthető és könnyen fogyasztható a szárnyas húsból készült étel.A szárnyas húsok magas fehérjetartalmúak és rendkívül ízletesek,bármilyen módon elkészítve,legyen az grillezés,párolás vagy bő forró olajban sütés.

  • Csirke brassói
    69

    A forró olívaolajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a kockákra darabolt csirkecombfilét. Erős...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Csirkecomb párolva
    7

    A csirkecombokat sózzuk és a párolóedénybe helyezzük őket. 75-90 percig, fedő alatt, készre pároljuk. A sárgarépát kockára vágjuk és pároló...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Csirkecomb kókuszosan
    3

    A kókuszreszeléket a tejbe beáztatom,ha lehet, még előző este.A csirkecombokat kettévágva olajon megpirítom egy serpenyőben,majd félrerakom. A...

    • 4 személyre
    • 55 perc
    Részletek >
  • Csirkecomb almaszósszal
    3

    A megmosott és konyhai papírtörlővel megtörölgetett csirkecombokat a fűszerkeverékkel bedörzsöljük, majd olajjal megkent tepsibe fektetjük....

    • 2 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Csirkecomb fűszeres sütőtökkel
    2

    A csirkecombokat kicsontozzuk, és kevés olívaolajban hirtelen átsütjük, majd kivesszük. A sütőtököt megmossuk, megtöröljük, félbevágjuk. A...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Csirkecomb gyömbérmártásban
    5

    A csirkecombok mindkét felét megsózzuk. Serpenyőben 2 evőkanál. olajat felforrósítunk majd a csirkecombokat rátéve, mindkét oldalukon megpirítjuk....

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Csirkecomb mustárban
    6

    A combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom. Megsózom és megborsozom. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem. Serpenyőben...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Fűszeres csirkecomb
    15

    A combokat jól átmosom, megpucolom, majd mind a két oldalát megszórom sóval, borssal, bazsalikommal. Előveszek egy nagy, magas falú tepsit, és...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Csirkecombok fokhagymás zöldségmártással
    15

    Az olajon süssük ki a szeletekre vágott szalonna zsírját, a szalonnát vegyük ki, és a zsiradékban süssük elő-oldalanként kb. 2 percig-a megmosott,...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Rakott milánói
    212

    A húst kockára vágjuk. Kevés olajon megdinszteljük a hagymát, majd rátesszük a húst és fehéredésig pirítjuk. Beletesszük a paradicsompürét,...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >