Szárnyas

A legnépszerűbb kategória,melyet szinte mindenki szeret,hiszen könnyen elkészíthető és könnyen fogyasztható a szárnyas húsból készült étel.A szárnyas húsok magas fehérjetartalmúak és rendkívül ízletesek,bármilyen módon elkészítve,legyen az grillezés,párolás vagy bő forró olajban sütés.

  • Édes-savanyú csirke
    6

    A filézett csirkemellet apró kockákra vágjuk, enyhén sózzuk, borsozzuk. A húst beletesszük egy edénybe, majd összekeverjük keményítővel és...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Rántott csirkefalatok
    19

    A csirkemellfilét csíkokra vágjuk, majd fűszerezzük. Megütögetjük, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Vajas-citromos csirkecomb
    2

    A csirkecombokat sózzuk és fűszerezzük. Meglocsoljuk citromlével. Hagyjuk állni 15-20 percet, majd süssük meg, kevés olajon. Gyakran forgassuk...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Vajon sült csirkemell
    18

    A mellet megmossuk, bőrét lehúzzuk, kicsontozzuk, majd az így kapott szeleteket jól kiveregetjük és a tejben, kb. 20 percig áztatjuk. Ezután,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Tejszínes pulykacomb
    7

    A húst apróra vágjuk. A hagymát és a pórét, vékony szeletekre vágjuk. Olívaolajon megdinszteljük a hagymákat, majd hozzáadjuk a húst. Fűszerezzük...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Csokis-mustáros csirkecomb
    35

    A pác hozzávalóit összekeverem és bepácolom vele a csirkecombokat. Egy éjszakára, hűtőben, letakarva állni hagyom. A lila hagymát megfuttatom...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Csirkemell zöldborsóval
    23

    A kicsontozott csirkemellet vágd ujjnyi csíkokra. Tedd forró vajra és kevergetve süsd, míg ki nem fehéredik. Ekkor add hozzá a zöldborsót,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Csopaki aprópecsenye
    6

    Az apróra vágott, füstölt szalonnát zsírjára pirítjuk, majd beletesszük a szintén apróra vágott vöröshagymát. A pulykamellet csíkokra...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Zöldborsós pulykacomb
    23

    A húst kockára vágjuk és sózzuk. A hagymát megdinszteljük kevés olajon és rárakjuk a húst. Fedő alatt, szinte puhára pároljuk. Ha már...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Cukkinis csirkemell
    8

    Kevés olívaolajon, megsütjük hirtelen a csirkemell csíkokat. Enyhén megsózott cukkinicsíkokat teszünk hozzá, valamint 2 paradicsomot kockákra...

    • 2 személyre
    • 30 perc
    Részletek >