sertés lapocka

Szaftos, jóízű , de nem jól szeletelhető hús. Darált hús és apró húsokból főzött ételek készítésére alkalmas.

  • Gombás-zöldborsós sertéspörkölt
    4

    Az olajon a hagymát üvegesre pirítom, leveszem a tűzről, beleteszem a pirosaranyat, a gulyáskrémet és kevés pirospaprikát. Lassú tűzre visszateszem...

    • 2 személyre
    • 85 perc
    Részletek >
  • Zöldborsós sertésragu
    21

    A forró olajban pirítsuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a kockákra vágott húst, majd süssük fehéredésig és szórjuk rá a zúzott...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Karácsonyi kocsonya
    5

    A lapocka kivételével, az összes húst jól megtisztítjuk. Ha szükséges, a szőrösen maradt lábat, farkat a gázlángon kissé lepörköljük,...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >