Nemzetközi ízek

Minden népnek megvannak a saját főzési szokásai, ízvilágai.

  • Kacsanyak leves
    13

    A leveshez pecsenyekacsa nyakakat vettem. Tettem bele pár darab zúzát és szívet is. A zöldségeket megtisztítjuk. A pecsenyekacsa nyakakat, zúzát...

    • 6 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Gombás-kolbászos burgonyaleves tejszínnel
    28

    A vöröshagymát és a szalonnát apróra, a zöldségeket, kolbászt karikákra, a gombát vékony szeletekre, a burgonyát kis kockákra vágtam. A...

    • 6 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Hamburger pulykahússal
    33

    A pulykahúst ledaráljuk. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk. A húshoz keverjük a vöröshagymát, ízesítjük sóval és őrölt fekete borssal....

    • 6 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Frankfurti leves kétféle virslivel
    31

    A felkockázott szalonnát zsírjára sütöm, megfuttatom rajta a köménymagot, az apró kockára vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát....

    • 6 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Póréhagyma leves
    30

    A húst apró kockára vágom, majd a karikára vágott póréhagymával és az áttört fokhagymával együtt, a vajon megpárolom. Ezután felöntöm...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Libagulyás
    38

    A libacombokat kicsontozom, a felesleges, zsíros részeket levágom, felaprítom, és kisütöm. A húst kockára vágom. A libahájból kisült töpörtyűt...

    • 6 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Szederkrémleves meggyel
    6

    A meggy kivételével, mindent beleöntünk egy turmixgépbe, és alaposan leturmixoljuk, majd átszűrjük. Belekeverjük a meggybefőttet, és tálalásig...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Málnaleves krémsajttal
    6

    Az alapanyagokat mérjük ki, és rakjuk bele egy turmixgépbe. Alaposan dolgozzuk össze, majd szűrjük le, és hidegen tálaljuk. Keverhetünk bele...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Török sült tejberizs
    3

    A rizst feltesszük főni a vízzel. Ha mind beszívta, akkor felöntjük 9 deci tejjel, majd hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot. A maradék...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Tökéletes fokhagyma krémleves
    9

    A vajat habzásig hevítjük, majd hozzáadjuk a petrezselyemzöldet és a reszelt fokhagymát. Összepirítjuk, majd megszórjuk liszttel, és felengedjük...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >