Nemzetközi ízek

Minden népnek megvannak a saját főzési szokásai, ízvilágai.

  • Mustáros padlizsán krémleves
    1

    A padlizsánt forró sütőben, kb. 20 percig sütjük. Héját lehúzzuk, a tejjel összeturmixoljuk. Elkeverjük a húslevessel és felforraljuk. Sóval,...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Csirkemell meggymártással
    8

    A csirkemelleket vajon elősütjük, közben sózzuk, borsozzuk, tárkonnyal megszórjuk. A magozott meggyet vajon puhára pároljuk, liszttel meghintjük,...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Csibeburger
    6

    A csirkemellfiléket megmossuk, majd konyhai papírtörlővel szárazra itatjuk. A csirkemellfiléket megcsepegtetjük citromlével, megszórjuk chilivel....

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Kagyló saláta
    2

    A kagylót sós, citromos vízben leforrázzuk. A paradicsomot felaprítjuk és hozzárakjuk a szeletekre vágott zöldhagymát és lilahagymát. Olívaolajjal...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Csirkepaprikás vadasan
    68

    A fiatal csirkét alapos mosás után darabokra vágom, utána jól lecsurgatom. A felhevített zsíron zsemleszínűre pirítom az apróra vágott vöröshagymát,...

    • 1 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Csirkés egytálétel
    6

    A csirkemelleket elkészítem pörköltnek egy kicsit hosszabb lével. Amikor a hús félfővésben van, belerakom a sós vízben kifőzött és lecsepegtetett...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Csirkés lasagne gombával és kukoricával
    5

    A sütőt előmelegítem 180 fokra. A gombát megtisztítom, felaprítom. A kukoricát lecsöpögtetem, a hagymát apró kockákra vágom. A csirkemellfilét...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >