Nemzetközi ízek

Minden népnek megvannak a saját főzési szokásai, ízvilágai.

  • Borsó krémleves mustárosan
    4

    Az átválogatott sárgaborsót, félórával a főzés előtt be kell áztatni, majd fel kell rakni főni, az apróra vágott hagymával, átpréselt...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Leves gyümölcsjoghurttal
    9

    Kézi shakerbe öntöm a joghurtokat. Vaníliás cukrot adok hozzá (2 pohár joghurthoz, 1 vaníliás cukor). Ízlés szerint fahéjat teszek bele...

    • 4 személyre
    • 15 perc
    Részletek >
  • Citromos- fokhagymás csirke
    14

    A vöröshagymát és burgonyát meghámozzuk, ás az átlagosnál kicsit vastagabb karikára szeljük. a rizst megmossuk, lecsöpögtetjük összekeverjük...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Gombakrémleves
    2

    A hagymát finomra vágjuk, és vajon megpirítjuk. Rászórjuk az apróra vágott gombát, és alaposan fűszerezzük. Alaposan megpároljuk, majd megszórjuk...

    • 6 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Almaleves borosan
    2

    Az almát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg. 1 liter vizet felforralunk a porcukorral,...

    • 4 személyre
    • 15 perc
    Részletek >
  • Csalamádé olívával
    3

    A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, a káposztát, sárgarépát, a vöröshagymát vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk és egy fél órát állni,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Csípős káposztaleves
    66

    Tisztítsuk meg a zöldségeket, a káposztát nagyon vékony csíkokra, a sárgarépát csíkokra, a paradicsomot, vöröshagymát kockára, a fokhagymát...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Vegyes gyümölcskrémleves
    6

    A hozzávalókat belerakjuk egy turmixba, és alaposan leturmixoljuk. Ezután szitán átszűrjük, majd hűtőbe rakjuk, hogy lehűljön. Hidegen tálalhatjuk,...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Csirkeragu leves
    18

    A csirkehúst megtisztítjuk, esetleg kifilézzük, majd kockákra vágjuk. A vöröshagymát felkockázzuk, olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Csirkebecsinált leves
    14

    A csirkét részekre szedjük, majd 2 liter vízbe tesszük a répával, zöldséggel, ételízesítővel. Megsózzuk, majd puhára főzzük. A levet...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >