Legutóbbi receptek

  • Muszaka sertéshúsból
    0

    A karikára vágott padlizsánokat tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Tetejét olajozzuk meg és sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. 200 °C-ra...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Barna sörben pácolt csirkecomb zellersalátával
    0

    1. A megtisztított csirkecombot helyezze a grillezés előtt egy nappal az olívaolajból, barna sörből, rozmaringból és mézből készült pácba....

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Hagymás, mustáros tarja
    0

    A tarját vágjuk ujjnyi szeletekre és klopfoljuk ki. A fokhagymát törjük össze és dörzsöljük be vele a hússzeleteket. Ízlés szerint sózzuk-borsozzuk,...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Vörösboros marharagu
    0

    A húst 2 cm-es kockákra vágjuk fel, enyhén sózzuk be. Az olajban az apróra vágott szalonnát futtassuk üvegesre, ezután a húst kapassuk meg,...

    • 2 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Rukkolás-szőlős grillezett camambert
    0

    Tegyen dióolajat egy tálba, adja hozzá a fűszerkeveréket és a camembert-et, és keverje jól össze. Fedje le alumíniumfóliával, és süsse körülbelül...

    • 1 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Nyárson sült, fokhagymás-fűszeres vajas kukorica
    0

    1. A kukoricát, a kolbászt, a cukkinit és a hagymát vágjuk 2 cm vastag szeletekre és tuzzük fel egy nyársra. 2. Helyezzük oket egy grilltálcára,...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Bogyós saláta mentás dresszinggel
    0

    Vágjuk félbe a kimagozott cseresznyéket, negyedeljük el az epreket, és a maradék gyümölcsökkel együtt tegyük egy tálba, majd gondosan keverjük...

    • 3 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Granita
    0

    Tegyük a dinnyedarabokat, a cukrot és a citromlevet egy turmixgépbe és turmixoljuk simára. Öntsük egy nagyobb üvegedénybe és tegyük a hűtőbe....

    • 3 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Forralt bor karácsonyra
    0

    Keverjük össze a fűszereket a mézzel, és lassú tűzön melegítsük. Csak annyira melegítsük, hogy ne forrjon és ne felejtsük el lepirítani...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Mézeskalácsos fűszerkeverék és tojáslikőr
    0

    Fűszerkeverék Itt is érdemes a fűszereket egyben megpirítani és utána saját magunknak őrölni. Utána tároljuk légmentesen lezárható fém...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >