Meleg előétel

Olyan fogásokat sorolunk ide,melyeket kis adagban melegen tálalunk és felkészítik a gyomrot további ételek befogadására.Általában egy menüsorban a leves után és a főétel előtt szokás tálalni.

  • Cézár saláta quiche-el
    0

    A quiche-hez: 1. A lisztet tálba szitáljuk, rámorzsoljuk a vajat, hozzáadjuk a sót, a cukrot, majd a tojást és a tojássárgáját. 2. Jól összedolgozzuk,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Tempurált cukkini
    0

    A cukkinik végét levágjuk, és zöldséghámozóval vékony szeleteket vágunk belőle. A lisztet összekeverjük, a keményítővel és a sütőporral. Fokozatos...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Hortobágyi húsos palacsinta – A konyhafőnök harmadik adásának receptje
    0

    Elkészítés: 1. A vöröshagymát és a fokhagymát összeaprítjuk, a gyömbérrel, a lime héjával, és vajon kicsit megpirítjuk. Hozzáadjuk a...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Libamáj szeletek friss lecsóval
    0

    A füstölt szalonnát kockákra vágom, majd megpirítom a vágott vöröshagymával. A zöldpaprikát csíkokra vágom és hozzákeverem a többi alapanyaghoz. Újra...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Baconos tekercs gombaraguval
    0

    A karajszeleteket alaposan kiklopfoljuk és meghintjük sóval és borssal. Ráfektetjük a bacon szeleteket és szorosan felcsavarjuk a húst. Felszeleteljük...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Baconben sült camembert
    3

    A sajtokat félbevágjuk, és egy szelet baconnel körbetekerjük. Lisztbe mártjuk a sajtokat, és alaposan megforgatjuk a lisztben. A serpenyőben...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Grillezett füstölt sajt
    1

    A sajtot 2 ujjnyi szeletekre vágjuk. Lehetőleg kemény sajtot válasszunk, és rakjuk a grillre sülni. Nem kell sűrűn rakni, egyszerre 2-3 szeletet...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Baconbe csavart spárga grillezve
    12

    A spárgákat pároljuk meg egy párolóedényben, de vigyázzunk, ne legyen teljesen puha. Ezután hagyjuk kihűlni, majd csavarjuk be szeletelt baconbe. Helyezzük...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Sajtos-sonkás guba kukoricával
    63

    Ugyanúgy készül, mint a sajtos-sonkás guba, csak annyi különbséggel, hogy kiflidarabok és a sajt közé, plusz rétegnek kukoricát teszünk. Sajtos-sonkás...

    • 5 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Sajtos-sonkás guba
    7

    A kifliket felkarikázzuk, sóval és borssal ízesített langyos tejben áztatjuk, majd egy picit állni hagyjuk. Míg a kifliszeletek áznak, addig...

    • 5 személyre
    • 25 perc
    Részletek >