Meleg előétel

Olyan fogásokat sorolunk ide,melyeket kis adagban melegen tálalunk és felkészítik a gyomrot további ételek befogadására.Általában egy menüsorban a leves után és a főétel előtt szokás tálalni.

  • Spenótos-fokhagymás szuflé gombamártással
    0

    1. Először a besamel mártást készítjük el: az olvasztott vajon pirítsuk meg a lisztet, majd öntsük hozzá fokozatosan a tejet, közben kézi...

    • 1 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Club szendvics
    0

    Először elkészítjük a majonézt. A tojást kettéválasztjuk, a sárgáját, mustárt, cukrot, sót kézi habverővel elkeverjük. Folyamatos keverés...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Croque monsieur
    0

    Besamel mártást készítek: a vaj felét felolvasztom, majd belekeverem a lisztet, felöntöm a tejjel, és folyamatosan keverve sűrűre főzöm, sózom...

    • 3 személyre
    • 15 perc
    Részletek >
  • Crogue monsieur
    0

    Először elkészítjük a mártást. Besamelmártásnak indítjuk. A vajat felmelegítjük, majd beleszórjuk a lisztet. Melegítjük, kavargatjuk, majd...

    • 2 személyre
    • 15 perc
    Részletek >
  • Sonkás szendvics
    0

    A toast kenyereket formára vágjuk és kicsit megpirítjuk, közben két tükörtojást készítünk. A kenyérszeleteket megvajazzunk majd összeállítjuk...

    • 2 személyre
    • 15 perc
    Részletek >
  • Tejfölös-kapros melegszendvics
    0

    A toast kenyereket kenyérpirítóban megpirítjuk,megvajazzuk.A sonkát felkockázzuk a tojással elkeverjük és megsütjük . Ha megsült sajtot reszelünk...

    • 1 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Házias szendvics
    0

    A toast kenyeret megpirítjuk,majd mindkét oldalát megvajazzuk. A tojást megsütjük tükörtojásnak,mellé a sonkaszeletet és a szelet grillsajtokat...

    • 1 személyre
    • 10 perc
    Részletek >
  • Sonkás omlett pirítóssal Szisza konyhájából
    1

    A sonkát, póréhagymát, újhagymát apróra szeleteljük. Egy serpenyőben kevés olajon 1-2 percig pirítjuk, majd hozzáöntjük a kevés sóval felvert...

    • 2 személyre
    • 15 perc
    Részletek >
  • Melegszendvics
    0

    A sertésvelőt forróvízbe teszem , lehúzom a hártyáját , a tojást felverem ,összekeverem a velővel . Ízesítem sóval,borssal , közepes tűzön...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Croque monsieur
    0

    1. Először elkészítjük a szószt (Besamel mártásnak indul, csak a végén tojássárgájával dúsítjuk): a vajat felolvasztjuk, ráhintjük a...

    • 2 személyre
    • 30 perc
    Részletek >