Marhahús

Finom marha és borjúhúsból készült ételek a hagyományos ízek kedvelőinek, valamint azoknak is, akik szeretnek receptekkel kísérletezni a konyhában.

  • Póréhagymás borjúragu
    1

    Vágjuk nagyobb kockákra a húst és 20 g vaj, valamint az olívaolaj keverékében süssük aranysárgára. Közben fűszerezzük sóval és borssal....

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Pacal
    3

    A pacalt többször váltott hideg vízben megmossuk, majd hideg vízben feltesszük főni. Amint felforrt, a vizet leöntjük róla, és hideg vízben...

    • 4 személyre
    • 180 perc
    Részletek >
  • Pacalleves
    1

    A megtisztított pacalt csíkokra vágjuk, és a húslevessel együtt odatesszük főni. Beletesszük a kakukkfüvet, a citromhéjat és a majorannát...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Mézes-chilis marhahús
    20

    A hozzávalókat egy nagyobb tálban keverjük össze, majd lefedve hagyjuk állni, 10 percig. A marhahússzeleteket egy forró grillserpenyőben (grillsütőben...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Thai Marha
    4

    A gombát meleg vízben, legalább egy fél órára beáztatjuk. A húst nagyon vékony, kis lapocskákra vágjuk (Figyelem, ez fontos!) és marinádba...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Tejfölös pacal
    14

    Az alaposan megtisztított pacalt sós, babérleveles vízben forraljuk. Amikor felforrt, leöntjük, és ezt többször (minimum négyszer, ötször)...

    • 8 személyre
    • 150 perc
    Részletek >
  • Mexikói chilis bab
    3

    A babot előző este beáztatjuk langyos vízbe, majd másnap leöblítjük és bő vízben félpuhára főzzük. A vöröshagymát és a fokhagymát meghámozzuk,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Mexikói chilis bab hagymával
    27

    A hagymát és a fokhagymát tisztítsd meg és karikázd fel, illetve zúzd össze, majd pirítsd meg egy kevés olajon, egy mélyebb serpenyőben. Ezután,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Babgulyás zöldségesen
    18

    A hagymát kockákra vágom és zsíron dinsztelem. Mikor üveges, lehúzom a tűzről és szórok rá pirospaprikát. Visszateszem a tűzre és beleteszem...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Marhacsíkok zöldborsóval pennével
    0

    A vajon megfuttatjuk a finomra vágott vöröshagymát és rárakjuk csíkokra vágott marhacombot . Sózzuk,borsozzuk,majd folyamatosan zsírjára pirítjuk...

    • 2 személyre
    • 90 perc
    Részletek >