Marhahús

Finom marha és borjúhúsból készült ételek a hagyományos ízek kedvelőinek, valamint azoknak is, akik szeretnek receptekkel kísérletezni a konyhában.

  • Bolognai lasagne
    14

    A vöröshagymát apró kockákra vagdossuk, összevágjuk a sárgarépát, a zeller zöldet és a petrezselyemzöldet. Az olajon megpirítjuk a darált...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Marhapörkölt tarhonyával
    48

    A húst megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk. A tarhonyát az olajon, aranybarnára pirítjuk,...

    • 4 személyre
    • 150 perc
    Részletek >
  • Babgulyás bográcsban
    63

    A babot előző este beáztatom. A szalonnát felkockázom és bográcsban kisütöm a zsírját, majd ezen megdinsztelem a kockára vágott vöröshagymát,...

    • 8 személyre
    • 180 perc
    Részletek >
  • Borsos tokány marhahúsból
    58

    Kuktában megdinsztelem az olajon, a kockára vágott vöröshagymát. A húst (lapocka, comb vagy nyak a legalkalmasabb) csíkokra vágom, ügyelve...

    • 8 személyre
    • 70 perc
    Részletek >
  • Tokány háromféle húsból
    9

    A húsokat vékony csíkokra vágjuk és fajtánként külön tesszük. A hagymát megtisztítjuk és az olajon megpároljuk. Beletesszük a kockára...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Pacalpörkölt pikánsan
    12

    A hagymát a zsíron sárgára pirítom, rászórom a paprikát, majd a felcsíkozott pacalt. Megkeverem, majd mindig csak egy kevés vizet hozzáöntve,...

    • 6 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Pacalpörkölt majorannával
    23

    A hagymát a zsíron sárgára pirítom, rászórom a paprikát, majd a felcsíkozott pacalt. Megkeverem, majd mindig kevés vizet aláöntve, sót belekeverve,...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Pacal pörkölt 2
    6

    A hagymát a zsíron, sárgára pirítom. Rászórom a paprikát, majd a felcsíkozott pacalt. Megkeverem, majd mindig csak egy kevés vizet hozzáöntve,...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Vadas marhaszegy
    10

    Jelen esetben marhahúsból készült, de a vadas mártás minden hús mellé illik. Külön is elkészíthetjük a mártást, de a legfinomabb akkor,...

    • 8 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Bográcsgulyás 2
    11

    A húst egészben megmossuk. A húst 1 x 1 cm-es kockára, a vöröshagymát finomra, a zöldpaprikát, a paradicsomot és a fokhagymát szeletekre vágjuk....

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >