Marhahús

Finom marha és borjúhúsból készült ételek a hagyományos ízek kedvelőinek, valamint azoknak is, akik szeretnek receptekkel kísérletezni a konyhában.

  • Vörösboros marhatokány
    5

    A húst falatnyi darabokra vágjuk, a hagymát felszeleteljük, a fokhagymát finomra felaprítjuk. A paprikát apróra felkockázzuk. A felhevített...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Darált marhahús zöldbabbal
    1

    A zöldbabot megtisztítjuk és földaraboljuk, sós vízben puhára pároljuk és lecsepegtetjük. A darált marhahúst a fölforrósított olajban pirosra...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Chili con carne
    6

    A hagymát és a fokhagymát aprítsd finomra, majd kevés olajon párold puhára. Add hozzá a cayenne-i borsot, a friss chilipaprikát, a köményt,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Chilis bab köményesen
    8

    A paradicsomok héját lehúzzuk, a magokat eltávolítjuk és a paradicsom húsát kockákra vágjuk. A paprikát is kimagozzuk és kockákra vágjuk....

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Chilis bab dupla hagymásan
    21

    A hagymát apróra vágod, és az olajon aranysárgára pirítod (ne kezdjen el barnulni). Rádobod a darált húst, és folyton keverve, fehéredésig...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Chilis bab
    31

    Előző este beáztatjuk a babot. Főzés előtt egy órával, összekeverjük a darált húst a paprikával, a vegetával és a borssal. A hagymát...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Csevapcsicsa
    7

    Az összes húst egyben besózzuk és állni hagyjuk 1-2 óráig, utána kétszer egymás után ledaráljuk húsdarálón. Jól összedagasszuk, közben...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Csevapcsicsa hagymával
    5

    A kétféle húst kockákra vágjuk, majd kétszer ledaráljuk. Ezután a szódabikarbónával, a sóval, a borssal, a fokhagymával és a jéghideg vízzel...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >