Levesek

  • Csicsóka krémleves
    3

    A vajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, majd mellédobom a kockákra vágott krumplit, és zellert. Felöntöm a zöldségalaplével. Néhány...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Csípős káposztaleves
    66

    Tisztítsuk meg a zöldségeket, a káposztát nagyon vékony csíkokra, a sárgarépát csíkokra, a paradicsomot, vöröshagymát kockára, a fokhagymát...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Vegyes gyümölcskrémleves
    6

    A hozzávalókat belerakjuk egy turmixba, és alaposan leturmixoljuk. Ezután szitán átszűrjük, majd hűtőbe rakjuk, hogy lehűljön. Hidegen tálalhatjuk,...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Csípős-savanyú leves
    67

    A csirkehúst vékony csíkokra vágjuk és az alaplében megfőzzük. A répát gyufaszál méretűre felvágjuk és a léhez adjuk. Ezzel 8 percig...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Csirkeragu
    4

    A reszelt vöröshagymát a vajban megpirítjuk és a csíkokra vágott leveszöldséget meghintjük liszttel, majd felengedjük 2 liter vízzel. Beledobjuk...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Csirkeragu leves
    18

    A csirkehúst megtisztítjuk, esetleg kifilézzük, majd kockákra vágjuk. A vöröshagymát felkockázzuk, olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Csirkebecsinált leves
    14

    A csirkét részekre szedjük, majd 2 liter vízbe tesszük a répával, zöldséggel, ételízesítővel. Megsózzuk, majd puhára főzzük. A levet...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Mustáros padlizsán krémleves
    1

    A padlizsánt forró sütőben, kb. 20 percig sütjük. Héját lehúzzuk, a tejjel összeturmixoljuk. Elkeverjük a húslevessel és felforraljuk. Sóval,...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >