Leves

A levesnek amellett, hogy segíti az emésztést, étvágygerjesztő hatása is van, ezért áll a legtöbb nép konyhájában az étkezések előtt.

  • Citromos borjúragu leves
    0

    A vajat olvasszuk fel,majd futtassuk meg rajta a karikára vágott póréhagymát egy csipetnyi sóval. Közben vágjuk kockára a borjúcombot. Rakjuk...

    • 4 személyre
    • 75 perc
    Részletek >
  • Tárkonyos raguleves csirkemellből
    1

    A hagymát aprítsuk fel és kevés olajon futtassuk meg. A csirkemellfilét kockára vágjuk és rakjuk rá a csirkemellre. A répát és zöldséget...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Tejszínes zöldségkrémleves
    0

    A megtisztított zöldségeket felaprítjuk. A hagymát megfuttatjuk olajon és margarinon,hozzáadjuk a sót, curryt, ételízesítőt. Kis idő múlva...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Tejleves
    0

    A lisztet világosra pirítjuk kevés margarinon, majd felöntjük a forró tejjel. Hozzáadjuk a rizst, majd lassú tűznél forraljuk. Ezután ízesítjük...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Sajtkrémleves kakukkfűvel
    0

    A tejet felforraljuk és reszelünk bele szerecsendiót. A vajat és az olajat felhevítjük és liszttel megszórjuk. Ameddig a rántás készül,addig...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Tárkonyos halleves
    0

    A halfiléket kockára vágjuk, sózzuk, törött borssal fűszerezzük. A zöldségféléket megtisztítjuk. A vöröshagymát finomra, a zöldségeket...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Almaleves
    0

    Az almát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg. 1 liter vizet felforralunk a cukorral....

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Brokkolikrémleves
    0

    A margarint egy edényben felolvasztjuk és rárakjuk a kiengedett brokkolirózsákat. Ízesítjük sóval és borssal. A natúr joghurtban csomómentesen...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Gyümölcsleves
    0

    A joghurtokat egy tálba rakjuk és alaposan összekeverjük,majd felöntjük tejjel és ízesítjük a kétféle cukorral. Ha alaposan kikevertük,akkor...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Savanyított bableves tarhonyával
    25

    A megmosott, sótól kiáztatott, füstölt húst kockákra vágjuk, és egy nagyobb edénybe helyezzük. Felöntjük vízzel, és feltesszük főni....

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >