Legutóbbi receptek

  • Diós rakott tészta
    23

    A tésztát a szokásos módon megfőzzük. A tojások sárgáját és fehérjét szétválasztjuk, a fehérjét felverjük. A sárgájához adunk, kb....

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Cseresznyés muffin
    6

    A lisztet a sütőporral és a cukorral összekeverjük. A tojást a tejjel és az olvasztott vajjal elkeverjük, és a cukros liszttel összedolgozzuk....

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Piskótakarika
    9

    A lisztet púpozottabban mérjük, mint a cukrot, hogy azonos súlyban legyenek (a cukor nehezebb, mint a liszt). Munkánkat kezdjük azzal, hogy a sütőt...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Sajtos makaróni
    9

    A tésztát főzzük ki és a sajtot reszeljük le. Ha megvagyunk, már tálalhatunk is. A tésztára locsoljunk tejfölt és hintsük meg reszelt sajttal.

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Cseresznyés sütemény
    8

    A puha vajat és a cukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat. A lisztet és a sütőport, valamint a tejet lassanként hozzákeverjük. Végül,...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Cseresznyés torta
    8

    A tojásokat a cukorral és a sóval felverjük, majd beleszitáljuk a lisztet és hozzáadjuk az olvasztott vajat, tejet és a finomra vágott répát....

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Málnás álom
    97

    A mascarponét simára keverjük, cukorral és vaníliával. A tejszínt habbá verjük és a mascarponéhoz adjuk, majd habzsákba töltjük. A málnát...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Cserkész kenyér
    23

    A porcukrot a vaníliás cukorral és a tojásokkal habosra keverjük. Ezután a reszelt csokoládét, a dióbelet, az aromába áztatott mazsolát, legvégén...

    • 4 személyre
    • 75 perc
    Részletek >
  • Csészés sütemény
    236

    A hozzávalókat összekeverem, majd formába helyezem. Megszórom ribizlivel. 185 fokos sütőben, kb. 45 percig sütöm.

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Csevapcsicsa
    7

    Az összes húst egyben besózzuk és állni hagyjuk 1-2 óráig, utána kétszer egymás után ledaráljuk húsdarálón. Jól összedagasszuk, közben...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >