Legolcsóbb receptek

  • Burgonyafőzelék lágytojással
    0

    Az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát olívaolajon elkezdjük párolni. Hozzákeverjük a babérleveleket és a tisztított, kockázott burgonyát....

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Humusz házilag
    0

    A konzervet bontsuk fel és öntsük le a levét, amit tegyünk félre. A csicseriborsót tegyük egy turmixgépbe és dobjunk mellé a fokhagymát, olíva...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Céklaleves marhával és friss tormával
    0

    A vöröshagymát és a fokhagymát pároljuk meg és tegyük mellé a kockázott marha darabokat. Öntsük fel annyi vízzel, hogy éppen ellepje és...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Rántott csirkemell, céklás almasalátával
    0

    A csirkét panírozzuk be és tegyük félre. Vágjuk fel kockákra a főtt céklát és az almát, majd forgassuk össze. Öntsük hozzá a borecetet...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Fokhagymás lencseleves
    0

    A fokhagymát kevés olajon kezdjük el párolni és dobjuk mellé a babérleveleket. Szórjuk bele a lencsét és forgassuk össze vele. Ezután öntsük...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Rizses spárgaleves
    0

    Egy serpenyőben hevítsük az olajat. Dinszteljük a hagymát, és adjuk hozzá a citromhéjat, majd a rizst, és pirítsuk 3 percig. Adjuk hozzá a...

    • 3 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Avokádókrém tofuval
    0

    Egy edénybe kaparjuk ki az avokádó belsejét, és facsarjunk rá citromlevet. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és kevergessük a masszát, amíg...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Csicseriborsó póréhagymával
    0

    Előző este áztassuk be a csicseriborsót. Cseréljük ki a vizet, és lassan forraljuk fel. Egy lábasban két evőkanál olajon dinszteljük össze...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Lepényhal mogyoróhagymával
    0

    Serpenyőben vajon és olajon dinszteljük a felezett mogyoróhagymákat, amíg ropogósak és barnák nem lesznek (kb. 10-15 perc). Adjuk hozzá a sóval...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Vörösborban párolt pecsenye kacsa, krokettel
    0

    Melegítsük elő a sütőt 140 fokra és egy tepsibe rakjuk be a kacsát. Alaposan sózzuk, borsozzuk és egy kevés cukrot is szórjunk rá. Pucoljuk...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >