joghurt

Ételeink készítésekor használhatjuk tejföl helyett, főként diétákban, mert a tejfölnél lényegesen "soványabb".
Ma már a kereskedelemben rengeteg változatát találhatjuk. Készül natúr változatban és gyümölcsös vagy egyéb ízesítésben. Van iható és kanalazható változata. Mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbbet.

  • Citromos túrókrémtorta
    31

    A babapiskótát tejbe áztatjuk, és a tortaforma alját kirakjuk vele. Míg a krémet készítjük, ezt a hűtőbe tesszük. A túrókrémhez egy edénybe...

    • 4 személyre
    • 100 perc
    Részletek >
  • Citromos-mentás muffin
    5

    A lisztet és a sütőport összekeverjük. Külön tálban a szoba hőmérsékletű tojásokat, a megolvasztott vajat, cukrot és a joghurtot. A citrom...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Citrusos-joghurtos torta
    0

    A babapiskótát tegyük nagy műanyag zacskóba, és nyújtófával zúzzuk teljesen apróra. A margarint olvasszuk meg, dolgozzuk össze a piskótamorzsával,...

    • 8 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Csirkemell roston, joghurtos salátával
    8

    A csirkemellfilét szeletekre vágjuk. Serpenyőben, napraforgó étolajon, só, bors, ételízesítő hozzáadásával, fűszerezve, szép aranysárgára...

    • 2 személyre
    • 20 perc
    Részletek >