halfile

Szinte minden halból készíthető ,úgy hogy a hal húsát lefejtjük a gerinc csontokról. Gyakran a bőrét is eltávolítjuk.

  • Zöldséges halragu
    4

    A halat csíkokra vágjuk, a gombát szeleteljük. A spárgát meghámozzuk és felaprítjuk. A serpenyőben megmelegítjük az olajat és belerakjuk...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Bőrén sült fogas
    5

    A zöldségeket tetszőlegesen felaprítjuk és keverőtálba összekeverjük, majd olívaolajjal meglocsoljuk A fogast zsírpapíron, bőrrel lefelé,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Fűszeres halszeletek
    0

    A halszeleteket egy félórácskára kevés tejbe áztatom. Kézimixerben összetöröm a kenyérszeleteket, a fokhagymát és a zöldfűszereket. A halat...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Citromos halfilé kakukkfűves sütőtökkel
    11

    A sütőtököt kettévágjuk és kimagozzuk. Meghámozzuk és kockára vágjuk. Tepsire rakjuk és megszórjuk kakukkfűvel és sóval. Meglocsoljuk...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Hekkfilé
    86

    A filéket megmosom, majd jól megszeretgetem átpasszírozott fokhagymával. Sós tejbe teszem egy éjszakára. Másnap kiveszem és lecsepegtetem. A...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Mustáros halragu
    12

    A halat csíkokra vágjuk és felforrósított serpenyőben, kevés vajon pirítjuk. Rárakjuk a mustárt és liszttel elkeverjük, majd felengedjük...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Cukkinis-tejfölös halragu
    6

    Reszeljük le finomra a cukkinit. Vajon pároljuk meg a fűszerekkel, majd szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki, majd rakjuk...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Vajas tésztában sült halfilé
    6

    A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, és kevés vajon süssük elő. A cukkinit vágjuk csíkokra. A vajas tésztát nyújtsuk ki, és vágjuk nagyobb...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Gombás halragu
    6

    A halat vágjuk kockára. A lilahagymát is vágjuk kockára, csakúgy, mint a gombát. A vajat olvasszuk fel, majd adjuk hozzá a lilahagymát és a...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Tejszínes-zöldfűszeres halragu
    6

    A halat csíkokra vágjuk, és vajon megfuttatjuk. Megszórjuk zöldfűszerrel és liszttel, majd felengedjük vízzel. Kiforraljuk, és tejszínnel...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >