halfile

Szinte minden halból készíthető ,úgy hogy a hal húsát lefejtjük a gerinc csontokról. Gyakran a bőrét is eltávolítjuk.

  • Mogyorós halragu
    5

    A halat vágjuk kockára, és vajon pároljuk meg. Adjuk hozzá a mogyorót és a gyöngyhagymát, valamint a fűszereket. Pároljuk össze, és szórjuk...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Halragu olívával
    4

    A halat kockára vágjuk, és vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a zöld fűszereket és az olívát. Ha összepárolódtak, szórjuk meg liszttel, és...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Halragu szőlővel
    0

    A halat vágjuk kockára, és hagymás zsíron pároljuk meg. Fűszerezzük, majd adjuk hozzá a szőlőszemeket. Pároljuk össze, szórjuk meg liszttel,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Kapros kukoricás halragu
    9

    A halfilét kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk, és vajon megfuttatjuk. Rárakjuk a kockára vágott halat, és fehéredésig pároljuk. Ha...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Hal Orly módra
    11

    A halat megsózzuk, enyhén megborsozzuk és ráfacsarjuk egy citrom levét. 15-20 percre hűtőbe tesszük. A lisztből, tojásból, sóból, sütőporból...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Vajon sült halfilé
    12

    Kívülről és belülről is dörzsöld be a halakat, citromlével és sóval. A belsejükbe szórj összevágott petrezselymet. Ha a halak bőre száraz,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Roston hal paradicsomos pennével
    5

    A pennét kifőzzük és elkészítjük a ragut. A paradicsompürét megfuttatjuk olívaolajon és fűszerezzük, majd felöntjük vízzel és kiforraljuk. Ha...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Lecsós halfilé
    10

    A alszeleteket sózzuk, és kevés olajon elősütjük. A megmaradt zsiradékban megpároljuk a hagymát, majd rászórjuk a felaprított paprikát és...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Harcsapörkölt
    9

    A kockára vágott, füstölt szalonnát üvegesre sütjük. Hozzátesszük a finomra vágott vöröshagymát, Piros Arany krémmel együtt pirítjuk. Rátesszük...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Citromos halfilé zöldségekkel
    5

    A zöldségeket egyforma nagyságúra daraboljuk, és kevés olajon megfuttatjuk. Fűszerezzük, és finomra vágott zöldfűszerekkel tesszük pikánssá. Másik...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >