halfile

Szinte minden halból készíthető ,úgy hogy a hal húsát lefejtjük a gerinc csontokról. Gyakran a bőrét is eltávolítjuk.

  • Cukkinis halragu
    0

    A halat és a cukkinit kockára vágjuk. Egy serpenyőben felmelegítjük az olívaolajat és rárakjuk a halkockákat, majd fehéredésig pároljuk. Citromlével...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Citromos-vajas halszelet
    4

    A halfilét szép szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk és citromlével bedörzsöljük. Kevés lisztben megforgatjuk. A serpenyőben felhevítjük...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Tejszínes hal
    2

    A megsózott, citromlével meglocsolt halszeleteket, kivajazott, tűzálló edénybe tesszük. Reszelt hagymát, babérlevelet, borsot szórunk a tetejére....

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Kapros-gombás halragu
    17

    A halat felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, majd ráfacsarjuk a fél citrom levét és hagyjuk ebben a lében pácolódni. Közben, egy nagyobb serpenyőben...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Tárkonyos hal leves
    4

    A zöldséget megtisztítjuk, a vöröshagymát meghámozzuk és finomra vágjuk. A petrezselyemzöldet apróra metéljük. A halat és halbelsőséget...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Tejszínes-kukoricás halragu
    11

    A hagymát finomra vágjuk, és vajon megfuttatjuk. Rászórjuk a kukoricát, és fűszerezzük. A halat kockára vágjuk, és rádobjuk a hagymás kukoricára,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Zöldséges halragu
    7

    A halat kockára vágjuk és sóval megszórjuk. A vajat felmelegítjük és belerakjuk a hagymát. Megpirítjuk, majd rárakjuk a zöldségeket. Fűszerezzük...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Vajon sült fogas pirított gombával
    7

    A gombát vékony szeletekre vágjuk, és forró serpenyőben, kevés olajon megpirítjuk. Addig pirítjuk, míg a leve el nem párolog. Közben fűszerezzük,...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Roston sült fogas párolt kukoricával
    8

    A vajon megfuttatjuk a finomra vágott bazsalikomot és rárakjuk a csemegekukoricát. Fűszerezzük és fedő alatt megpároljuk. A halszeleteket lisztbe...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Tejszínes halragu
    7

    Ha fagyasztott hallal dolgozunk, először zsiradék nélkül, serpenyőben, többször megforgatva olvasszuk ki. A levet, amit ereszt, öntsük le róla....

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >