halfile

Szinte minden halból készíthető ,úgy hogy a hal húsát lefejtjük a gerinc csontokról. Gyakran a bőrét is eltávolítjuk.

  • Citromos hal
    14

    A citromokat reszeljük le és keverjük bele a lisztbe. Keverjük bele a fűszereket is. A halfiléket vágjuk csíkokra és forgassuk meg a lisztben. Egy...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Halfilé brokkolival és rokfort mártással
    11

    A halat felszeleteljük, sózzuk és borsozzuk. A vizet felforraljuk egy késhegynyi szódabikarbónával. Belerakjuk a brokkolit és leforrázzuk. Leszűrjük,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Tengerszemi csukapörkölt túrós csuszával
    156

    Leírás: 1. Kelj fel korán hajnalban. (1.kép) 2. Fogj egy csukát. (2.kép) 3. Hívj segítséget, (3.kép), 4. Tisztítsd meg, (4.kép)...

    • 6 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Gombás halragu
    17

    A hagymát finomra vágjuk és vajon megpirítjuk, egy pici sóval. Rárakjuk a gombát és megpároljuk. Fűszerezzük, majd a felaprított halat is...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Zöldséges halleves
    1

    A póréhagymát és a babérlevelet olívaolajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, felöntjük fehérborral és kiforraljuk. A sárgarépát,...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Citromos-gombás halragu
    9

    A halat vágjuk kockára, és vajon futtassuk meg. Ha kifehéredett, akkor adjuk hozzá a fűszereket és a szeletekre vágott gombát. Fedő alatt addig...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Vadas mártás halfilével
    4

    A zöldségeket karikára vágom, a hagymával és a fokhagymával együtt felteszem ételízesítős vízben, főni. Miután megfőtt, leszűröm. A...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Paprikás halszelet répával
    22

    A répákat kockára vágjuk és felaprítjuk. Sós vízben, puhára főzzük. A lisztet a paprikával elkeverjük és ebbe mártjuk a halszeleteket. Kevés...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Gombás halragu
    4

    A gombát vágjuk apróra, és hagymás zsíron pároljuk meg, a fűszerekkel. Ha megpárolódott, akkor adjuk hozzá a kockára vágott halfilét, és...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Bacon-ös tejszínes halragu
    8

    A bacont kockára vágjuk és kiolvasztjuk. Rárakjuk a kockára vágott halat és megpirítjuk. Közben fűszerezzük, majd megszórjuk liszttel. Felengedjük...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >