Halétel

Nagyon sokféle hal és halból készült recept létezik, mi kiválogattuk a legjobbakat és ezeket gyűjtöttük egybe.

  • Fokhagymás busafilé piritott zöldséggel
    1

    A busafiléket sóval, borssal, zúzött fokhagymával fűszerezzük, és megsütjük. A körethez a megtisztított sárgarépát, a kaliforniai paprikát,...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Cukkinis-tejfölös halragu
    6

    Reszeljük le finomra a cukkinit. Vajon pároljuk meg a fűszerekkel, majd szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki, majd rakjuk...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Vajas tésztában sült halfilé
    6

    A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, és kevés vajon süssük elő. A cukkinit vágjuk csíkokra. A vajas tésztát nyújtsuk ki, és vágjuk nagyobb...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Gombás halragu
    6

    A halat vágjuk kockára. A lilahagymát is vágjuk kockára, csakúgy, mint a gombát. A vajat olvasszuk fel, majd adjuk hozzá a lilahagymát és a...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Tejszínes-zöldfűszeres halragu
    6

    A halat csíkokra vágjuk, és vajon megfuttatjuk. Megszórjuk zöldfűszerrel és liszttel, majd felengedjük vízzel. Kiforraljuk, és tejszínnel...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Halszeletek édesburgonyával
    7

    Az édesburgonyát megtisztítjuk és lereszeljük. Vajon megfuttatjuk és megszórjuk liszttel. Felengedjük forró tejjel. Fűszerezzük és tejszínnel...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Vajban sült halszelet
    6

    A burgonyát sós vízben megfőzzük. A tejet felmelegítjük. Közben a halszeleteket sózzuk és lisztbe mártjuk. A vajat felmelegítjük a serpenyőben...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Paprikás hal
    37

    A halat felszeleteljük és sózzuk, borsozzuk. A lisztet elkeverjük a pirospaprikával és ebbe mártjuk a halszeleteket. Forró olajba sütjük. Közben,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Egzotikus halpörkölt
    4

    A hagymát megpirítjuk az olajon, majd a felkockázott húst is. Ráöntjük a szóját és puhára pároljuk. Közben beletesszük az aprított fokhagymát,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Édes-savanyú amur filé
    1

    Az amurt megsózzuk, bevizezzük, majd vékonyan „beirdaljuk” (bevágjuk) keresztbe az egyik-, illetve hosszában a másik oldalon. A halat beletesszük...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >