Halétel

Nagyon sokféle hal és halból készült recept létezik, mi kiválogattuk a legjobbakat és ezeket gyűjtöttük egybe.

  • Fűszeres halszeletek
    0

    A halszeleteket egy félórácskára kevés tejbe áztatom. Kézimixerben összetöröm a kenyérszeleteket, a fokhagymát és a zöldfűszereket. A halat...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Fűszeres hal
    7

    A szalonnát apró kockákra vágjuk. A kakukkfüvet és petrezselymet leöblítjük, szárazra rázzuk és lecsipkedjük a levelét. A petrezselymet felaprítjuk....

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Fűszeres Pisztráng
    7

    Mossuk meg és szárítsuk meg a pisztrángot. Kívül-belül sózzuk, majd beirdaljuk. Lapos tűzálló tálban megolvasztjuk a vajat -1perc-, hozzáadjuk...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Fokhagymás-sajtos harcsaragu
    21

    A harcsát kockára vágjuk és vajon elkezdjük párolni. Fűszerezzük és ráreszeljük a fokhagymát. Megszórjuk liszttel és felengedjük forró...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Földimogyorós halragu
    2

    A halat vágjuk kockára és csepegtessünk rá citromlevet. A vajon átpároljuk a halat és a mogyorót is hozzáadjuk. Megszórjuk liszttel és felengedjük...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Citromos halfilé kakukkfűves sütőtökkel
    11

    A sütőtököt kettévágjuk és kimagozzuk. Meghámozzuk és kockára vágjuk. Tepsire rakjuk és megszórjuk kakukkfűvel és sóval. Meglocsoljuk...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Fokhagymás rák
    54

    A konyhakész rákokat, egy mély tálba tesszük. A hozzávalókat összekeverjük és az így kapott páclevet a rákokra öntjük. Egy órát hagyjuk...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Hekkfilé
    86

    A filéket megmosom, majd jól megszeretgetem átpasszírozott fokhagymával. Sós tejbe teszem egy éjszakára. Másnap kiveszem és lecsepegtetem. A...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Fogas (Orly módra)
    1

    A sörtészta készítése: Felverjük a tojásokat. Hozzáadjuk váltogatva a sört és a lisztet, sűrű palacsintatésztát keverünk. Sót,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Mustáros halragu
    12

    A halat csíkokra vágjuk és felforrósított serpenyőben, kevés vajon pirítjuk. Rárakjuk a mustárt és liszttel elkeverjük, majd felengedjük...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >