Halétel

Nagyon sokféle hal és halból készült recept létezik, mi kiválogattuk a legjobbakat és ezeket gyűjtöttük egybe.

  • Grillezett halacska
    240

    A halat felszeleteljük és sózzuk. Citrommal is bedörzsölhetjük. Olívaolajat melegítünk egy serpenyőben és belehelyezzük a halat. Mindkét...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Zöldséges halragu
    4

    A halat csíkokra vágjuk, a gombát szeleteljük. A spárgát meghámozzuk és felaprítjuk. A serpenyőben megmelegítjük az olajat és belerakjuk...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Tejszínes harcsa brokkolival
    3

    A brokkolit rózsáira szedjük és sós vízben leforrázzuk. A harcsát kockára vágjuk. A hagymát finomra aprítjuk és a vajban elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Bőrén sült fogas
    5

    A zöldségeket tetszőlegesen felaprítjuk és keverőtálba összekeverjük, majd olívaolajjal meglocsoljuk A fogast zsírpapíron, bőrrel lefelé,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Pangasius brokkolival rakva
    3

    A halat lisztbe forgatjuk és vajon elősütjük. A brokkolit megpároljuk. Leszűrjük és a halszeletekre tesszük. Megszórjuk sajttal és előmelegített...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Fűszeres hal
    2

    Egy szelet közepesen megsózott és beírdalt halat sütőzacskóba teszünk.Friss füszereket pl.rozmaring,zsálya,bazsalikom- melyeket összedaraboltunk...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Fűszeres halszeletek
    0

    A halszeleteket egy félórácskára kevés tejbe áztatom. Kézimixerben összetöröm a kenyérszeleteket, a fokhagymát és a zöldfűszereket. A halat...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Fűszeres hal
    7

    A szalonnát apró kockákra vágjuk. A kakukkfüvet és petrezselymet leöblítjük, szárazra rázzuk és lecsipkedjük a levelét. A petrezselymet felaprítjuk....

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Fűszeres Pisztráng
    7

    Mossuk meg és szárítsuk meg a pisztrángot. Kívül-belül sózzuk, majd beirdaljuk. Lapos tűzálló tálban megolvasztjuk a vajat -1perc-, hozzáadjuk...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Fokhagymás-sajtos harcsaragu
    21

    A harcsát kockára vágjuk és vajon elkezdjük párolni. Fűszerezzük és ráreszeljük a fokhagymát. Megszórjuk liszttel és felengedjük forró...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >