Halétel

Nagyon sokféle hal és halból készült recept létezik, mi kiválogattuk a legjobbakat és ezeket gyűjtöttük egybe.

  • Harcsapaprikás
    1

    A vöröshagymát apróra vágjuk. A paradicsomot és a paprikát felszeleteljük. A harcsát közepes kockákra vágjuk. Egy edénybe olajat öntünk,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Harcsapaprikás penne tésztával
    0

    Jó sűrű, tartalmas pörkölt alapot készítünk. A hagymát kockára vágjuk és olajon megfuttatjuk, majd felöntjük egy kis vízzel és jól szétfőzzük....

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Zöldbabos halszelet
    10

    A halszeleteket, ha fagyasztottak, hagyjuk kiengedni. A szalonnát kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A zöldbabot forrásban...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Grillezett halfilé
    10

    A halat felszeleteljük és fűszerezzük, majd állni hagyjuk. A zöldségeket vajon átforgatjuk és megpároljuk fedő alatt, csipetnyi sóval. A...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Fűszeres halszeletek
    5

    A halfilét szeletekre vágjuk és citromlével bedörzsöljük. Alaposan megszórjuk fűszerkeverékkel és állni hagyjuk, 10 percig. Az olívaolajat...

    • 6 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Ananászos halragu
    4

    A halat kockára vágjuk és egy serpenyőben, 2 kanál vajon, elkezdjük párolni. Ha kifehéredett, rárakjuk a mazsolát és ananászkockákat. Lefedve,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Párizsi halfilé
    8

    A halfiléket szeletekre vágjuk és sóval meghintjük. Egy nagyon sűrű palacsintatésztát készítünk. Ha készen van, rakjuk fel az olajat, melegedni. A...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Gombás halragu
    7

    A halat hideg vízben leöblítjük, a vizet leitatjuk róla, meglocsoljuk citromlével és pár percig állni hagyjuk. Közepes nagyságú darabokra...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Harcsapaprikás
    49

    A harcsát kockára vágjuk. A hagymát finomra vágjuk és zsíron megdinszteljük. Hozzáadjuk a paradicsomot és a paprikát, valamint a fűszerpaprikát. Alaposan...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Halszeletek pirított gombával
    32

    A gombát szeletekre vágjuk és kevés olajon megpirítjuk. Alaposan fűszerezzük és addig pirítjuk, ameddig a leve el nem párolog. A halszeleteket...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >