Halétel

Nagyon sokféle hal és halból készült recept létezik, mi kiválogattuk a legjobbakat és ezeket gyűjtöttük egybe.

  • Halkrém (szardíniából)
    0

    A halkonzervet kiszálkátlanítjuk és összezúzzuk megturmixszoljuk a vöröshagymát lereszeljük ( vagy olyan apróra daraboljuk, hogy könnyen...

    • 4 személyre
    • 15 perc
    Részletek >
  • Kapros lazac gnocchival
    14

    A lazacokat leszeleteljük és sózzuk, valamint kaporral megszórjuk. A gnocchit belerakjuk egy tálba. Sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a cukkinit, a...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Roston halszelet kevert salátával
    65

    Az almát, a sárgarépát, jégsalátát és a hagymát vágjuk kisebb darabokra. A mustárból és a kefirből készítsünk öntetet, kevés sóval...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Magyaros halragu
    33

    A harcsafilét megfelelően daraboljuk (szeletre, kockára), sózzuk, majd a felforrósított zsírban mindkét oldalán elősütjük, aztán a zsírból...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Halszeletek pikáns mártásban
    50

    1. Egy nagy serpenyőben az olajat felforrósítjuk, a halat 3 percig sütjük benne, majd kiszedjük, lecsepegtetjük. Újra felforrósítjuk az olajat,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Sült hal serpenyőben kapribogyóval
    0

    A halat darabokra vágjuk, megfűszerezzük, lisztben megforgatjuk és a felszeletelt hagymával együtt vajban kisütjük. Ehhez adjuk a paradicsompürét,...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Harcsa halászlé
    0

    1. A halat megmossuk, fejét, fakárt, úszonyait levágjuk. A húsát sűrűn beirdaljuk, kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk, besózzuk, hidegre tesszük....

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Harcsa narancsos mártásban
    0

    A megtisztított halszeletekről eltávolítjuk a bőrt és a zsíros részeket, és enyhén megsózzuk. Az olívaolajon megpároljuk a finomra vágott...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Harcsafilé mandulás brokkolival
    2

    A halfiléket szeletelem és sózom, borsozom. Lisztbe mártom őket és közben egy serpenyőben felmelegítem az olívaolajat. Belerakom a halszeleteket...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Harcsafilé fokhagymás mártással
    0

    A harcsaszeleteket megsózzuk, lisztbe mártva forró olajban kisütjük. Kevés olajban megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát és a finomra vágott...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >