Halétel

Nagyon sokféle hal és halból készült recept létezik, mi kiválogattuk a legjobbakat és ezeket gyűjtöttük egybe.

  • Halszeletek pikáns mártásban
    50

    1. Egy nagy serpenyőben az olajat felforrósítjuk, a halat 3 percig sütjük benne, majd kiszedjük, lecsepegtetjük. Újra felforrósítjuk az olajat,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Sült hal serpenyőben kapribogyóval
    0

    A halat darabokra vágjuk, megfűszerezzük, lisztben megforgatjuk és a felszeletelt hagymával együtt vajban kisütjük. Ehhez adjuk a paradicsompürét,...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Harcsa halászlé
    0

    1. A halat megmossuk, fejét, fakárt, úszonyait levágjuk. A húsát sűrűn beirdaljuk, kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk, besózzuk, hidegre tesszük....

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Harcsa narancsos mártásban
    0

    A megtisztított halszeletekről eltávolítjuk a bőrt és a zsíros részeket, és enyhén megsózzuk. Az olívaolajon megpároljuk a finomra vágott...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Harcsafilé mandulás brokkolival
    2

    A halfiléket szeletelem és sózom, borsozom. Lisztbe mártom őket és közben egy serpenyőben felmelegítem az olívaolajat. Belerakom a halszeleteket...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Harcsafilé fokhagymás mártással
    0

    A harcsaszeleteket megsózzuk, lisztbe mártva forró olajban kisütjük. Kevés olajban megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát és a finomra vágott...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Harcsapaprikás
    1

    A vöröshagymát apróra vágjuk. A paradicsomot és a paprikát felszeleteljük. A harcsát közepes kockákra vágjuk. Egy edénybe olajat öntünk,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Harcsapaprikás penne tésztával
    0

    Jó sűrű, tartalmas pörkölt alapot készítünk. A hagymát kockára vágjuk és olajon megfuttatjuk, majd felöntjük egy kis vízzel és jól szétfőzzük....

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Zöldbabos halszelet
    10

    A halszeleteket, ha fagyasztottak, hagyjuk kiengedni. A szalonnát kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A zöldbabot forrásban...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Grillezett halfilé
    10

    A halat felszeleteljük és fűszerezzük, majd állni hagyjuk. A zöldségeket vajon átforgatjuk és megpároljuk fedő alatt, csipetnyi sóval. A...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >