Halétel

Nagyon sokféle hal és halból készült recept létezik, mi kiválogattuk a legjobbakat és ezeket gyűjtöttük egybe.

  • Lazacszelet grillezett zöldségekkel
    0

    A citromot kifacsarjuk, és egy tálban összekeverjük az apróra vágott kaporral, petrezselyemmel, olívaolajjal és a fűszerekkel. A lazac szeleteket...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Lazac főtt tojással
    1

    Az olajat hevítsük fel egy nagy serpenyőben, majd a hagymát pirítsuk meg. Tegyük félre, és tartsuk melegen. Ugyanebben a serpenyőben olvasszuk...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Lazac paradicsomos ceruzababbal
    10

    A ceruzababot sós, forró vízben leforrázzuk és a paradicsomot felkockázzuk. Az olívaolajon megfuttatjuk a hagymát és rárakjuk a leforrázott...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Lazac brokkolival
    10

    A brokkolit rózsáira szedjük, és sós vízben megfőzzük. A lazacot felszeleteljük, és sóval, citrommal bedörzsöljük. A vajat kétfelé osztjuk...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Kínaikel lazaccal
    1

    Vágjuk a kínai kelt laskára és a mikróban 500 W-on, kb 6 percig főzzük, félidőben fordítsuk meg. Szűrjük le, sózzuk, borsozzuk. Készítsük...

    • 1 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Lazacos spagetti
    3

    A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. A vajat felmelegítjük, majd rádobjuk a csíkokra vágott lazacot. Ha kifehéredett, sózzuk és borsozzuk. Ráöntjük...

    • 4 személyre
    • 25 perc
    Részletek >
  • Papírban sült, zöldséges hal
    0

    A zöldségeket daraboljuk fel tetszőleges méretűekre. Arra figyeljünk, hogy a burgonya viszonylag vékony legyen vagy főzzük elő. Vágjunk le egy...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Lepényhal mogyoróhagymával
    0

    Serpenyőben vajon és olajon dinszteljük a felezett mogyoróhagymákat, amíg ropogósak és barnák nem lesznek (kb. 10-15 perc). Adjuk hozzá a sóval...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Citromos fogas szelet
    8

    A fogasszeleteket sózzuk és lisztbe mártjuk. Egy serpenyőbe felolvasztjuk a vajat és belerakjuk a karikára vágott citromot. Kevés olívaolajat...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Savanyú káposztás sült pontypatkó, kaporral
    0

    A szalonnát felkockázzuk és lassú tűzön elkezdjük kiolvasztani belőle a zsiradékot. Hozzáadjuk a vöröshagymát, fokhagymát, babérlevelet...

    • 2 személyre
    • 40 perc
    Részletek >