Legutóbbi receptek

  • Babgulyás 2
    18

    A babot és a füstölt csülköt, előző este beáztatjuk. Utána az áztatóvízzel, mindkettőt odatesszük főni. Amikor félig megfőtt a bab,...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Csirkeaprólék leves 2
    23

    A megtisztított, feldarabolt csirkeaprólékot, az olajon kissé pirítsd meg. Add hozzá a felkockázott sárga- és fehérrépát, zellert, valamint...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Gyümölcssaláta naranccsal
    4

    A narancsot hámozzuk meg és a héját vágjuk csíkokra. A sharon fruitot vágjuk apró kockára és adjuk hozzá az apró kockára vágott narancsot. Keverjük...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Egzotikus gyümölcssaláta
    7

    A gyümölcsöket megmossuk és tetszőleges nagyságúra daraboljuk. Összekeverjük a mézzel, citromlével és már tálalhatjuk is.

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Sajtkrémes baguettek
    108

    A krumplit alaposan megtisztítjuk, meghámozzuk, apróra kockázzuk és megfőzzük, majd leszűrjük és egy krumplitörő segítségével pépesítjük. Az...

    • 8 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Sajtos gyűrű
    36

    A lisztet egy tálba szitáljuk, majd belereszeljük a sajtot, beleszórjuk a sót és jól összekeverjük. Az élesztőt a cukorral felfuttatjuk, 1,5...

    • 12 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Burgonyás szendvicszsemle
    16

    A krumplikat alaposan megtisztítjuk, meghámozzuk, apróra vágjuk és sós vízben, puhára főzzük, leszűrjük. Egy krumplitörővel pépesre törjük. Az...

    • 5 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Tepertős-túrós csusza
    40

    Széles metélt, fodros kocka, lebbencs, de akár lasagne tésztából is készíthetjük. A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Az...

    • 6 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Paradicsomos káposztafőzelék
    66

    A káposztát vékonyra szeleteljük. A hagymát finomra vágjuk. A káposztát sós, ételízesítős, köményes vízben feltesszük főni. Kb....

    • 5 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Vasi rántott sertésborda
    49

    Előkészítés: A fokhagymát apróra vágjuk, vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Rászórjuk az...

    • 4 személyre
    • 80 perc
    Részletek >