Legutóbbi receptek

  • Mazsolás mascarponekrém
    10

    A tejszínt kemény habbá verjük. A tojássárgáját kikeverjük cukorral és vaníliás cukorral, majd kihabosítjuk a mascarponéval. Ha már jó...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Almás kiwisaláta
    7

    Az almát és a kiwi is meghámozzuk. Apró kockára vágjuk, és összekeverjük. Adunk hozzá mézet, citromlevet és kevés reszelt narancshéjat. Jól...

    • 4 személyre
    • 20 perc
    Részletek >
  • Sertéskaraj párizsiasan
    12

    A lisztből, tojásból és tejből sűrű palacsintatésztát készítünk. A hússzeleteket fűszerezzük, és megütögetjük. Az olajat felmelegítjük....

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Újhagymás krémsajttal töltött csirkemell
    34

    Az újhagymát apróra vágjuk. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott újhagymát, elkeverjük a krémsajttal, majd...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Aszalt paradicsomos papucsok leveles tésztából
    22

    Tölthető, aszalt paradicsommal, virslivel, ajvárral, mustáros ketchupos mártásokkal, kolbásszal, sajttal, különféle ragukkal, szilvalekvárral,...

    • 12 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Sajttal, sonkával töltött borzas csirkemell
    120

    A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A kiklopfolt hússzeletek egyik oldalára, teszünk egy szeletet a sajtból és a sonkából,...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Liszt nélküli máktorta
    18

    Keverjük ki a tojások sárgáját, a cukor felével, fehéredésig. Egy másik tálban pedig, a fehérjéből verjünk kemény habot, egy csipet sóval...

    • 6 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Marhapörkölt tarhonyával
    48

    A húst megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk. A tarhonyát az olajon, aranybarnára pirítjuk,...

    • 4 személyre
    • 150 perc
    Részletek >
  • Gombás búbos hús
    71

    Előkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben,...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Csirkemájas töltött párnák
    24

    Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben, a cukorral. A lisztet egy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a felfutott élesztőt, az olajat, a burgonyapelyhet...

    • 5 személyre
    • 120 perc
    Részletek >