ételízesítő

A hagyományos poralapú ételízestő - a mindennapi főzés kiváló kiegészítője, segítségével az ételek finom, telt ízt kapnak. Harmonikus ízének köszönhetően bátran használhatja bármely ételhez - ajánljuk levesekhez, húsos ételekhez (pörkölthöz, sült húshoz, ragukhoz), főzelékekhez és köretekhez.

  • Töltött padlizsán
    6

    Melegítsük elő a sütőt, forróra. A zsemlét áztassuk be, majd nyomkodjuk ki. A padlizsánokat vágjuk félbe, és vágjuk ki a közepüket. A...

    • 4 személyre
    • 70 perc
    Részletek >
  • Karfiol csőben besütve
    13

    A karfiol szedjük rózsáira és ételízesítős vízben pároljuk meg. Szűrjük le és csepegtessük le. Közben készítsünk világos vajas rántást,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Zöldséges kenyér
    10

    A tészta hozzávalóit egy tálban összedolgozzuk, annyi vízzel, hogy jó állagú kenyértésztát kapjunk. Hagyjuk pihenni, 5 percet. A zöldségeket...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Pacalpörkölt gombával
    3

    A hagymát felaprítom, a zöldpaprikát feldarabolom. Olajon megfonnyasztom a hagymát, rádobom a zöldpaprikát és megszórom a köménymaggal. Ha...

    • 6 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Tejfölös zöldség krémleves
    6

    A zöldségeket felaprítjuk és vajon megpároljuk, 20 perc alatt. Közben fűszerezzük és a folyadékot pótoljuk. Ha puhák a zöldségek, megszórjuk...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Cukkinis-tejfölös halragu
    6

    Reszeljük le finomra a cukkinit. Vajon pároljuk meg a fűszerekkel, majd szórjuk meg liszttel, és engedjük fel vízzel. Forraljuk ki, majd rakjuk...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Fehérboros nyúlbecsinált
    4

    Tisztítsuk meg, mossuk át és daraboljuk 10 részre a nyulat. Ezután adjunk hozzá 3 liter vizet. Főzzük fel és fölözzük le a habját. Tegyük...

    • 4 személyre
    • 100 perc
    Részletek >
  • Zöldhagymás túrókrém
    3

    A zöldhagymát felaprítjuk. A túrót keverjük át a fűszerekkel és a tejföllel. Adjuk hozzá a hagymát és a krémsajtot. Habosítsuk ki és...

    • 4 személyre
    • 15 perc
    Részletek >