ételízesítő

A hagyományos poralapú ételízestő - a mindennapi főzés kiváló kiegészítője, segítségével az ételek finom, telt ízt kapnak. Harmonikus ízének köszönhetően bátran használhatja bármely ételhez - ajánljuk levesekhez, húsos ételekhez (pörkölthöz, sült húshoz, ragukhoz), főzelékekhez és köretekhez.

  • Zöldborsós csirkeragu
    15

    A csirkemellet vágjuk kockára, és hagymás zsíron futtassuk meg. Ha kifehéredett, akkor szórjuk rá a borsót, és fedő alatt pároljuk meg. Közben...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Pulykacomb zöldségekkel
    23

    A húst vágjuk kockára, és szórjuk meg a fűszerekkel. Hagymás zsíron pároljuk meg, fedő alatt. Ha félig megpárolódott, akkor adjuk hozzá...

    • 6 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Gombás padlizsánkrém
    4

    A sütőt 180 C°-ra előmelegítjük. Egy tepsibe belerakjuk a félbevágott padlizsánt és a gombát. Alaposan fűszerezzük őket, és 30 percig...

    • 4 személyre
    • 50 perc
    Részletek >
  • Gyümölcsös csirkeragu
    0

    A csirkemellet vágjuk kockára, és kevés olajon pirítsuk meg, a fűszerekkel. Ha kifehéredett a hús, akkor húzzuk félre. A mézen futtassuk meg...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >
  • Tejszínes-kukoricás csirkemellfilé
    6

    A csirkemellet csíkokra vágjuk, és vajon, fehéredésig pirítjuk. Megszórjuk a fűszerekkel és liszttel. Felengedjük forró vízzel, és kiforraljuk. Beleszórjuk...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Lecsós halfilé
    10

    A alszeleteket sózzuk, és kevés olajon elősütjük. A megmaradt zsiradékban megpároljuk a hagymát, majd rászórjuk a felaprított paprikát és...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Mustáros csirkecomb
    18

    A csirkecombokat sózzuk, és kevés olajon pirítsuk meg, majd vegyük ki. Ebben a zsiradékban futtassuk meg a fűszereket és a mustárt, majd öntsük...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Libatepertős rakott tészta
    61

    A tésztát bő, sós vízben félpuhára, al dente főzzük. Hideg vízzel leöblítjük, leszűrjük és lecsepegtetjük. Hozzáadjuk a tojásokat,...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Krumplis tészta szalonnával
    6

    A szalonnadarabkákat megpirítjuk az olajon. A finomra vágott hagymát hozzáadva megdinszteljük, majd az apró kockára vágott burgonyát is belekeverjük,...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Kacsacomb majorannával és párolt gyümölcsökkel
    12

    A kacsacombokat bedörzsöljük a fűszerekkel és olajozott tepsibe rakjuk. Megszórjuk a felaprított hagymával, öntünk rá vizet és lefedjük alufóliával. Előmelegített...

    • 4 személyre
    • 130 perc
    Részletek >