ételízesítő

A hagyományos poralapú ételízestő - a mindennapi főzés kiváló kiegészítője, segítségével az ételek finom, telt ízt kapnak. Harmonikus ízének köszönhetően bátran használhatja bármely ételhez - ajánljuk levesekhez, húsos ételekhez (pörkölthöz, sült húshoz, ragukhoz), főzelékekhez és köretekhez.

  • Paradicsomos paprikakrém
    6

    A hagymát dinszteljük meg, olajon. Adjuk hozzá a kockára vágott paprikát és a fűszereket. Fedő alatt főzzük szét. 10 perc után, szórjuk...

    • 12 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Hagymás babsaláta
    10

    A babot fűszeres vízben megfőzzük, leszűrjük, és hidegre hűtjük. A hagymát szeletekre vágjuk, és sóval meghintjük. Egy tálban elkeverjük...

    • 4 személyre
    • 55 perc
    Részletek >
  • Brokkolis pulykaragu
    13

    A brokkolit szedjük rózsáira, és sós vízben forrázzuk le. A pulykamellet vágjuk kisebb darabokra, és vajon pirítsuk meg. Fűszerezzük, majd...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Tökös rakottas
    7

    Olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát, majd rátesszük a darált húst. Sózzuk-borsozzuk, majd megszórjuk pirospaprikával, és összepirítjuk...

    • 5 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Tésztasaláta sajttal
    24

    A tésztát főzzük al dente állagúra, majd szűrjük le. Egy nagy tálban keverjük össze a tésztát a majonézzel, a feldarabolt paprikával, sajttal. Alaposan...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Rakott csirke juhtúróval
    8

    A tésztát kifőzzük, két evőkanál olajban megforgatjuk, mjad félretesszük. A füstölt szalonna felét apró kockákra szeleteljük, összekeverjük...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >
  • Rakott csirkemell
    23

    A csirkemellet besózzuk. Egy jénai tálat, vagy egy formát kimargarinozunk. A tálba rétegesen helyezzük el az alapanyagokat: bacon, csirkemell,...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Lencsesaláta
    5

    A salátát sós vízben, puhára főzzük. Közben az ecetet a cukorral simára keverjük, és hozzáadjuk az olajat. Ha kikevertük, beleszórjuk a...

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Kukoricás tésztasaláta
    14

    A tésztát főzzük ki sós, forró vízben. Hagyjuk kihűlni. A kukoricát is forrázzuk le, majd azt is hűtsük ki. A többi hozzávalóból keverjünk...

    • 4 személyre
    • 45 perc
    Részletek >
  • Köményes kenyér
    6

    0,5 dl langyos tejben, simára keverjük az élesztőt, és hozzáadjuk a porcukrot is. Letakarva, langyos helyen felfuttatjuk, majd összedolgozzuk...

    • 4 személyre
    • 120 perc
    Részletek >