ételízesítő

A hagyományos poralapú ételízestő - a mindennapi főzés kiváló kiegészítője, segítségével az ételek finom, telt ízt kapnak. Harmonikus ízének köszönhetően bátran használhatja bármely ételhez - ajánljuk levesekhez, húsos ételekhez (pörkölthöz, sült húshoz, ragukhoz), főzelékekhez és köretekhez.

  • Póréhagymaleves
    8

    A póréhagymák fehér részét és a zöld levelek egy részét, 1 centiméteres karikákra vágjuk, és enyhe sós vízben megfőzzük. Ha megpuhult,...

    • 3 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Tepsis burgonya csirkemellel
    27

    A megtisztított, főtt burgonyát vékony karikákra vágjuk, és felével beterítjük az előzőleg olajjal kikent és zsemlemorzsával megszórt tepsi...

    • 4 személyre
    • 60 perc
    Részletek >
  • Fehérboros mini töltött káposzta gerslivel
    14

    A káposztát sós, forró vízben forgatva leveleire szedjük és negyedekre vágjuk. A darált húst a fűszerekkel, a tojással és a zúzott fokhagymával...

    • 8 személyre
    • 180 perc
    Részletek >
  • Csülkös zöldbableves
    15

    A csülköt egyik oldalán bevágom, és előző este beáztatom, így meglazulnak a rostok. Jó szokáshoz híven, mindent előkészítek a főzéshez....

    • 4 személyre
    • 90 perc
    Részletek >
  • Spenótos tészta
    9

    A száraztésztát kifőzzük, a leveles spenótot az olajon megdinszteljük a fokhagymával. Rámorzsoljuk a rokfort sajtot (vagy valamilyen penészes...

    • 4 személyre
    • 35 perc
    Részletek >
  • Zöldséges rizses hús
    4

    A hagymát apró kockára vágom, majd meg párolom, a paprikával és paradicsommal. Hozzáadom a húst, és átsütöm egy kicsit, mielőtt felönteném...

    • 4 személyre
    • 70 perc
    Részletek >
  • Csirkecomb mustáros mártásban
    17

    A combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom. Megsózom és megborsozom. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem. Serpenyőben...

    • 4 személyre
    • 75 perc
    Részletek >
  • Rántott karalábé
    8

    A karalábét hámozzuk meg, szeleteljük fel, majd sós, forró vízben, főzzük meg. Ha megfőtt, szűrjük le, majd szokásos módon panírozzuk be. Forró...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Gombakrémleves paradicsommal
    4

    A hagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felaprított paradicsomot. Megpirítjuk, és rászórjuk a szeletekre vágott gombát, majd fűszerezzük. Pirítsuk...

    • 4 személyre
    • 30 perc
    Részletek >
  • Olasz zöldségleves
    1

    A szalonnát csíkokra vágjuk, és kiolvasztjuk, majd hozzáadjuk az olajat és a finomra vágott vöröshagymát. Megpirítjuk, és a csíkokra vágott...

    • 4 személyre
    • 40 perc
    Részletek >